Visszérkezelés

Visszérkezelés: ma már elkerülhető a csúnya hegek kialakulása

A visszérkezelés során alkalmazott minimálinvazív eljárások kevésbé megterhelőek, és szinte nyomtalanul gyógyulnak.

A visszérkezelés során a 19. század végétől, 20. század elejétől kezdve száz éven át gyakorlatilag ugyanazokat a módszereket alkalmazták. E konzervatív kezelések következtében számos, esztétikai problémát is okozó heg maradt hátra. 2006 környékén azonban új, minimálinvazív eljárások születtek, amelyek sokkal kevésbé megterhelőek a páciensek számára és szinte nyomtalanul gyógyulnak.

Visszérkezelés

A vérkeringés feladata, hogy szöveteinket, szerveinket a működésükhöz szükséges tápanyagokkal és oxigénnel ellássa, valamint a sejtek által termelt salakanyagokat és szén-dioxidot elszállítsa.
Sajnos, gyakori elváltozásnak számít a vénás működés elégtelenségére utaló, úgynevezett pókháló- vagy seprűvéna megjelenése a lábon, amely esztétikai problémát is okoz. Az időben megkezdett oki kezelés, a megelőzés mellett érdemes a tüneti kezelésre, az esztétikus megjelenés visszanyerésére is gondot fordítani.
Ehhez ma már hatékony noninvazív módszerek állnak rendelkezésre, amelyek minimális beavatkozással, rövid idő alatt látványos eredményt elérni.

Tudta?
A visszerek eltávolítása ma már altatás nélkül, minimális beavatkozással is elvégezhető, a páciens rögtön a beavatkozás után folytathatja mindennapi tevékenységét.
Tudta?
A visszerek tüneti, esztétikai kezelése mellett az okok felderítésére és a további visszérproblémák megelőzésére is fontos figyelmet fordítani.
Tudta?
A visszeresség kialakulásában közrejátszthat az öröklött hajlam, a terhesség, a hormonális fogamzásgátlás, de az életvitel, illetve a huzamosan végzett álló- vagy ülőmunka is.

Orvosprofil

Galéria

Kvízjáték

Játsz velünk, válaszolj helyesen az alábbi kérdésre.

Időpont foglalás

Tájékoztatjuk kedves Pácienseinket, hogy bizonyos Szolgáltatásainkat csak nagykorú személyek vehetnek igénybe; kiskorúak esetében nagykorú hozzájárulása szükséges.