HIRDETÉS

Köhögés? Bosszantó állapot!*

Ha valaki köhög, az mindenkit zavar. A munkatársak lelki szemei előtt megjelennek a repülő vírusok, baktériumok, zavaró a munkában, az alvásban, a köhögő gyereket hazaküldik az óvodából, mert felébreszti alvásnál a többieket...

A köhögés fontos reflex, így szabadul meg a szervezet a légutakban rekedt felesleges váladéktól, ezért amíg nem nagyon görcsös, fullasztó vagy zavaró, nem is szokás csillapítani. Erős köhögésnél sem lövünk ágyúval verébre – köhögésre nem szedünk komoly gyógyszereket, legalábbis elsőre. Próbáljuk teákkal, mézzel csillapítani, vagy ha nagyon erős, az ingert csillapító szereket alkalmazunk. Ez az az állapot, ahol nagyon jól jön egy hatékony természetes megoldás! A köhögés homeopátiás kezelésére több lehetőségünk is van. Az egyik, hogy megkeressük a saját tüneteinkre való szert. Ha nincs ötletünk, vagy kedvünk a váladék színét, a köhögés hangját, a hőmérsékletre bekövetkező változásokat, a meleg, vagy hideg folyadék pozitív hatását megfigyelni, ami alapján egyénre szóló szer rendelhető, jól jön egy üveg homeopátiás köhögés elleni kanalas orvosság a háznál.

Tartalmazza a köhögés kezelésében alkalmazott gyakori homeopátiás alapanyagokat, és két év fölötti gyerekeknek is adható! A homeopátiás szerek segítik a gyulladásos reakció gyors lezajlását, és a tökéletes váladékoldást.

*hirdetés