HIRDETÉS

Miért a Sasszemkezelés a legnépszerűbb lézeres szemműtét? (X)

Orvosi garancia, sasszem látás, azonnali eredmény - ezt nyújtja a Sasszemklinika.

Orvosi garancia, sasszem látás, azonnali eredmény - ezt nyújtja a Sasszemklinika, ahol 17 éve a legnagyobb biztonsággal végzik a fájdalommentes beavatkozásokat. Magyarországon a lézeres szemműtétet választók közül eddig körülbelül 100.000 lézeres szemműtétet végeztek, ebből több mint 70.000 kezelést Sasszem eljárással. A sasszemkezelés (eagle eye treatment) kifejezés az Amerikai Egyesült Államokból ered. Lényege, hogy Sasszemkezeléssel jobb látásélességet nyerhet, mint ami szemüveggel, kontaktlencsével, vagy hagyományos lézerekkel elérhető, vagy amivel a született jól látók rendelkeznek (100%). Ugyanis a Sasszemkezelés során a lézer nem csak a dioptriákat és a cylindereket képes megszüntetni, hanem a rejtett fénytörési hibákat is. Fájdalommentes beavatkozások Az eljárás során emberi kéz érintése nélkül, egy milliméter ezredrészének pontosságával működő, számítógép által vezérelt lézer úgy alakítja át a szaruhártya felszínét, mintha egy kontaktlencsét csiszolna rá. Az OPTIK-MED Sasszemklinika repülőpontos lézerét ugyanaz a szoftver vezérli, mint a haditechnikából jól ismert cirkálórakétákat, így a szem akaratlan elmozdulásait teljes mértékben képes követni. A fájdalommentes, személyre szabott kezelés pár percig tart, aztán hazamehet, és másnap akár dolgozhat is. A kezelésre minden 18-65 év között jelentkezhet, aki szemüveges vagy kontaktlencsés, dioptriái -12 D és +5 D közé esnek, és a kétórás alkalmassági vizsgálaton alkalmasnak minősül. Depositphotos_13884320_m A normál látású ember látásélessége 100 százalék, a szemüvegeseké általában 10. Ezt az optometristák szemüveggel vagy kontaktlencsével a normál értékre igyekeznek korrigálni, azonban nagyon sokan szemüvegben sem látnak 100 százalékot. Aki mindkét szemével 65 százalékot lát, az a „szemüveg nélkül vezethet” kategóriába tartozik. A legtöbb sasszemű azonban 125 százalékos látásélességű: az egyéni várható látáseredmény elsősorban a kiinduló dioptriáktól, és a rejtett fénytörési hibáktól, szaruhártya egyenetlenségektől függ. Nézze meg, hogyan láthat Sasszemkezelés után! Eredmények az Optik-Med Sasszemklinikán 17 év, és több mint 70.000 lézerkezelés tapasztalata alapján nagy biztonsággal előre meghatározható a kezelés várható eredménye. A lézerkezelés előtt ezt írásban is megkapja a páciens. Ha az elért eredmény akár csak fél dioptriával is elmarad a vállalt értéktől, a kezelést ingyen megismétli az Optik-Med Sasszemklinika az optimális eredmény elérése érdekében. Orvosi garanciavállalás Ami az Optik-Med Sasszemklinika lézeres szemműtéte mellett szól:
  • Jobban láthat, mint szemüveggel
  • Orvosi garanciát kap
  • Azonnali és életre szóló éles látást nyerhet
  • Az ország legnagyobb és legtapasztaltabb lézerklinikájára bízhatja éles látását
  • A legbiztonságosabb lézerkezelési módok közül választhat
  • A legkorszerűbb szemkövető lézerek tüntetik el a fénytörési hibáit
  • Egyedülállóan három különböző lézer várja a Sasszemműtőben a legoptimálisabb megoldásért
Kevesebb költség, nagyobb szabadság Azok a páciensek, akik utánaszámolnak az éves szemüveg-, illetve kontaktlencse költségeiknek, nem tartják drágának a Sasszemkezelést, mivel a kezelés díja rendszerint 4-5 éven belül megtérül, és nem kell többé fizetni a szemüvegért, kontaktlencséért. Az egylézeres PRK kezelés ára 139 000 Ft/szem. Részletfizetéssel 13 x 13.000 Ft/hó szemenként. A kétlézeres FEMTO kezelés ára 245.000 Ft/szem. Szintén részletfizetéssel is kérhető.

sasszemkezeles_sas jobb

A Femto kezelés után 1 nap, a PRK kezelés után 1 hét pihenést követően általában semmi akadálya a munkavégzésnek, de természetesen már szemüveg nélkül. Mivel a beavatkozás csak egy vékony rétegen történik, semmilyen fizikai korlátozásra nincs szükség. Az elért eredmény végleges, a látás nem romlik vissza. Néhányan, akik a Sasszem mellett döntöttek Depositphotos_42829897_m
  Legyen Ön is Sasszemű! Jelentkezzen INGYENES alkalmassági vizsgálatra!