HIRDETÉS

Szívbemarkoló tragédia: Halálra verte a babát a gyilkos dadus

Hiába emelkedett meg napjainkra az átlag hírfogyasztó tűrésküszöbe, a tragédiába torkolló gyermekbántalmazás általában a leghidegvérűbb olvasónál is egyből szívbe talál. A hét minden bizonnyal legszomorúbb híre az amerikai Cambridge-ből származik.

A Sabir-házaspár boldogsága nem is lehetett volna nagyobb: megvolt mindenük, imádták a munkájukat, ráadásul kislányuk, Rehma január 14-én ünnepelte az első születésnapját. A kicsi egészséges és jókedvű volt: így fogadta az új bébiszittert is, akit a család azért fogadott fel, hogy amíg dolgoznak, a pici vigyázó kezekben várhassa haza a szüleit. Sabirék azt gondolták, az Írországból érkezett, 34 éves Aisling McCarthy Brady személyében megtalálták az ideális dadajelöltet, a nő ugyanis 13 éve foglalkozott kisgyerekekkel, ajánlólevelei elsőrangúak voltak, lényéből pedig szinte áradt a kedvesség. Később kiderült: rosszul döntöttek. A drámai napon minden úgy indult, ahogy egyébként szokott: először a családfő, Sameer indult a munkába, őt kilenc körül követte Rehma édesanyja, de csak miután a picit Aisling McCarthy Brady gondjaira bízta. A baba kálváriája nem sokkal ezután kezdődött el. A szomszéd később a rendőrségnek úgy nyilatkozott: 10 óra után figyelt fel a Sabiréktól áthallatszódó, kétségbeesett sírásra. A szívbemarkoló hangokat nem volt képes sokáig tétlenül hallgatni, rövidesen átkopogtott a szomszédba. De a kopogtatás után nemsokkal a sírás abbamaradt, de az ajtó csak nem nyílt ki. Valószínűleg ekkor történhetett, hogy a fékevesztett bébiszitter már ököllel ütötte a baba pici fejét, és addig rázta, amíg a szegény kicsi el nem csöndesedett. A jelentések szerint Rehma ekkor szenvedett a bordatöréseket, és az életveszélyes agysérülést. , mely később ahhoz vezetett, hogy a baba szeméből ömleni kezdett a vér.
Sabírék ebből mit sem sejtettek. Amikor hazaérkeztek, a házuk előtt egy szirénázó mentőautó állt, a kicsi szeméből vér szivárgott, és még lélegzett ugyan, de szörnyű állapotban volt. A szülők gyermeküktől elbúcsúzni sem tudtak. Rehma pedig soha többé nem ébredt fel a kómából, és két nappal a kórházba szállítás után, egy éves és 12 napos korában meghalt. A gyilkos bébiszitter vallomásában tagadta az ellene felhozott vádakat, ám később kiderült, nem elég, hogy illegálisan tartózkodik az Egyesült Államokban, de korábban is felmerült ellene a gyermekbántalmazás vádja, amikor a régi vőlegényét szembesítették az esettel, a férfi csak ennyit válaszolt a riporterek kérdéseire: „Az a nő pokollá tette az életem. ”A nőt őrizetbe vették, s a bíróság példaértékű, 500. 000 dolláros óvadékot állapított meg. A család pedig gyászol: hiába csapott le a törvény teljes szigorával, a kicsi Rehmát már sohasem kaphatják vissza. Az agresszió jelei sajnos a legritkább esetben kerülnek időben nyilvánosságra - az árulkodó nyomokra mindenképp ügyelnünk kell! ezeket a jeleket mondja el a gyeremekorvos a következő videóban.
forrás:dailymail. co. uk.
  • Keresési találatok
  • Cimke

Agresszió