HIRDETÉS

Végleges szőrtelenítés, lézerrel

Az ápolt és szép női testen semmi keresnivalójuk a nemkívánatos helyen megjelenő szőrszálaknak.

Így tüntethetők el véglegesen a nem kívánt szőrszálak

Az ápolt és szép női testen semmi keresnivalójuk a nemkívánatos helyen megjelenő szőrszálaknak, éppen ezért az igényes hölgyek életében rendszeres program a szőrtelenítés. Sőt: a magukra adó férfiak is nemegyszer élnek vele. A szőrtelenítéshez a legtöbben házilagos vagy hagyományos kozmetikai eljárást választanak, például szőrtelenítő krémet, borotvát használnak, vagy gyantáztatnak. Ezeknek azonban megvannak a maguk hátrányai: egyrészt rendszeresen kell ismételni őket, részint pedig bőrirritációt, szőrtüszőproblémákat, szőrbenövést is okozhatnak.

Ma már azonban korszerű lézerkészülék segítségével a szőr végleges és biztonságos eltávolítására is van lehetőség, ami számos előnnyel jár.

Melyek a végleges lézeres szőrtelenítés előnyei?

  • nem kell folyamatosan ismételni,
  • egyszeri kiadást jelent a rendszeres ráfordítással szemben,
  • időtakarékos, gyors és kíméletes megoldást jelent,
  • célzott kezelést biztosít, így a környező szövetek épségét nem veszélyeztetni,
  • nyomtalanul eltünteti a nemkívánatos szőrszálakat,
  • fájdalommentes.

Hogyan működik a lézerkészülék?

A lézeres szőrtelenítés az úgynevezett szelektív fotótermolízis elvén működik, amely kifejezetten a szőrtüszők elpusztítását célozza meg, miközben a környező szöveteket, az epidermiszt és a bőrt megkíméli. Ez a nagy energiájú fényimpulzusok hullámhosszából következik, amelyek hatása szelektíven érvényesül. Lézerkészülékünket magasan képzett szakemberek csapata tervezte és gyártotta, a fejlesztése során érvényesülő kritériumok objektív teszteken alapulnak, melyeket klinikai egység végzett és ellenőrzött.

A bőrmanipuláció fájdalmat még intim helyen, érzékeny területeken sem okoz. A lézeres impulzusok kibocsátásával párhuzamosan, egy speciális biztonsági rendszernek köszönhetően tudniillik hűtés is történik, ami állandó, 5° C-os hőmérsékleten tartja a kéziegység hegyét, függetlenül a használt idő hosszától és a környezet hőmérsékletétől, és így megakadályozza az epidermális hő növekedését.

Tudnivalók a lézeres szőrtelenítésről

Fontos, hogy mindenki a bőrtípusához illő és az elvárt eredménynek megfelelő kezelést kapja, ezért a kezelés megkezdése előtt konzultációra kerül sor, a tudnivalók ismertetésével.

A kezelés hatékonyságát befolyásolhatják egyes betegségek, gyógyszerek, ezért előzetesen ezek felmérése is szükséges.

A beavatkozás előtti napon a szőrtelenítendő területet borotválni kell.

Egy kezelés átlagosan 20 perc – 1 óra közötti időtartamú, ami lehetővé teszi az alapos, precíz munkát.

Több kezelés esetén, két lézeres kezelés között átlagosan 6-8 hétnek kell eltelnie.

A kezelést követően nyugtató krém alkalmazására kerül sor.

A szemöldök területén a lézeres kezelés a szemkárosodás veszélye miatt nem lehetséges.

Mikor látható az eredmény és meddig tart?

Az eredmények azonnaliak; az egyénre szabott kezelés vagy kezeléssorozat végleges megoldást nyújt. Az elpusztított szőrtüszőből többé nem nő sötét, pigmentált szőr.