HIRDETÉS

A hiányos védelem veszélyt jelent! (x)

Visszatérő Candida fertőzés A hüvelyfertőzésekkel szembeni védelmet a természetes baktériumflóra biztosítja. A hüvelyflóra egyensúlya azonban könnyen felborulhat! Ennek számtalan oka lehet: antibiotikus kezelés, intim tisztálkodó szerek túlzott alkalmazása, de akár egy pezsgőfürdő látogatás is elég lehet. Természetes módon pl. erőteljes vérzés; hormonális változások, mint a terhesség, vagy a klimax hatására is megváltozhat a hüvely pH-ja, amely a mikroflóra összetételét befolyásolja. A jótékony baktériumok számának csökkenésével a hüvely védtelenné válik a bakteriális és gombás fertőzésekkel szemben. A természetes hüvelyflóra zavarát jellegzetes tünetek kísérik, mint a kellemetlen szag és a kóros folyás, de előfordulhat égető, viszkető érzés és gáttájéki irritáció is.

????????????????????????????????????

A candida fertőzésre gombaellenes szert írnak fel a nőgyógyászok, a fertőzésnek köszönhetően a hüvelyflóra egyensúlya megbomlik, így a candida gomba könnyen visszatérhet. A Protexin GynOphilus probiotikus hüvelykapszula segít fenntartani és helyreállítani a hüvelyflóra természetes egyensúlyát, ezáltal megszűnnek a kellemetlen panaszok. Minden kapszula egy milliárd, Lcr Regenerans® Lactobacillus casei rhamnosus élő, probiotikus tejsavbaktériumot tartalmaz, amely: a természetes Döderlein flóra tagja és megtelepedésével, elszaporodásával, valamint a hüvelyi pH csökkentésével biztosítja az egészséges hüvelyflóra fenntartását, helyreállítását. Hogyan kell használni a GynOphilus ® kapszulát?
  • Helyi antibiotikus vagy gombaellenes kezelés után, vagy egy időben a szájon át szedhető szerrel naponta 2 x 1 kapszula 7 napig.
  • Fenntartó kezelésként napi 1 kapszula 14 napig
A hüvelyflóra helyreállítására és védelmére válassza az Lcr Regenerans Lactobacillus segítségét, Ön pedig legyen újra felhőtlen, üde és magabiztos! Protexin Gynophilus 14x termék fotó gynophilus_kockazatosszoveg