HIRDETÉS

Út a csúcsra - Az igazán kielégítő szexuális élet

A vágyat felébreszteni sokféle módon lehet.

A vágy az örömszerzésre mindenkiben bennevan. Valakinek éppen kihunyó félben van az aktivitása, valakinek ritkán adatik meg az orgazmus, de mindenkit egyaránt boldogsággal tölt el, ha végre átéli. A vágy valamikor megmagyarázhatatlan okokból indul be, de gyakran az tenni kell az erősebb érzelmek beindításáért. A szexuális élet tökéletesítésének egyik fő momentuma, hogy minél gyakrabban üljenek le a párok egy őszinte beszélgetésre. Fontos, hogy olyan helyzetet kell kialakítani, ahol a férfi megélheti férfiasságát, a nő nőiességét. Ha éppen leáldozóban van a vágy a pár másik fele irán, akkor azonban nem a szexet kell első sorban rendbe hozni, hanem az egymáshoz való viszonyt, ez pedig majd meghozza a minkét fél számára kielégítő együttlétet.

Sosem gondolnánk, hogy az évszakok változása hatással vannak a vágyakra. A vizuális inger nagyon fontos a férfiak számára, hogy kialakuljon bennük egy elemi vonzódás a másik fél iránt. Télen a fény hiánya miatt, a korábbi sötétedés , hatással van az ember aktivitására, ezáltal pediga szexuális együttlét gyakoriságát is befolyásolja. Persze nem bizonyított, hogy nyáron többször bújnának össze a párok, de ahogy jön a meleg időjárás mindkét fél egyre többet enged megmutatni a testéből, ezáltal pedig az ingerek is fokozódnak. Ezek együtt pedig kiválthatják az erősebb nemi vágyat. A következő videóban Dr. Erős Erika, szexuálpszichiáter az évszakok szexualitásra gyakorolt hatásáról beszél.

A kihúnyt szexuális vágy ijesztő lehet, de igenis lehetséges újraéleszteni, sőt perzselő tűzzé változtatni is. De tudatosan kell tenni mindkét félnek azért, hogy vonzónak lássa a másikat. Azonban az első lépés mindenképpen az kell, hogy legyen a kapcsolatban, hogy őszintén megbeszélik a problémákat, a kívánságokat. Ha már ezen az úton elindultak, akkor egy jobb kapcsolat is kialakulhat, mint amilyen előtte volt. Mint kiderült a vágy valakinél természetesen jön, a szezon váltakozásával, a másiknál meg külön kell rá figyelmet fordítani. Egy biztos, mindenkiben ott van a vágy a szeretet kinyilvánítására, és az öröm megélésére. De ez valakinek könnyebben-, valakinek nehezebben megy. Az őszinte beszélgetés viszont, biztos út a kapcsoaltban az örömteli együttlét megéléséhez mindkét fél számára.
  • Keresési találatok
  • Cimke

Orgazmus