Orvosok

  • Allergológus, bőrgyógyász, immunológus klinikai főorvos

Dr. Altmayer Anita

allergológus, bőrgyógyász, immunológus klinikai főorvos

Diplomájának megszerzését követően, 1992-től 2019- ig a szegedi Bőrgyógyászati és Allergológiai Klinikán dolgozott. A bőrgyógyászat-kozmetológia és nemi gyógyászat szakvizsga után 2000-ben klinikai allergológia- és immunológia-szakvizsgát szerzett.

A klinikán eltöltött évek alatt az orvostanhallgatók és kollégák képzésében, az oktatásban is aktívan részt vett.

A bőrgyógyászati és allergológiai betegellátásban a gyermekbőrgyógyászat, az ekcémák, aknés betegségek, pollen-, étel- és gyógyszerallergiák, rovarméreg-allergiák és csalánkiütések, az autoimmun betegségek kezelése a legfőbb profilja.

Több mint 20 éve foglalkozik esztétikai bőrgyógyászattal, a legmodernebb arcfiatalító eljárásokkal is, ezen belül lézerkezelésekkel, hialuronsav-töltéssel, botoxkezeléssel, biofonal-befűzéssel (FTC) és frakcionált radiofrekvenciás Scarlet-kezeléssel.

A legbiztonságosabb és legújabb technikák elsajátítása céljából évente többször külföldi gyakorlati kurzusokon vesz részt, valamint hazai esztétikai továbbképző tanfolyamokon rendszeresen oktatja az érdeklődő kollegákat is. Az esztétikai kezelések során az egyik legfontosabb alapelve a biztonságosság, illetve az eredeti vonások és a természetes külső megőrzése.

A kezelésekhez csak az Európában és USA-ban is engedélyezett legbiztonságosabb professzionális termékeket használja. 2014 óta a világ vezető orvos-esztétikai cégének (Allergan) magyarországi orvostrénere.

Kapcsolat