Plasztikai sebészet

Lézeres arckezelés

FRAXEL lézer – Egyedülálló bőrmegújítás a FRAXEL Dual 1550/1927 lézerrel

Magyarországon elsőként Dr. Krasznai Zsolt plasztikai sebész klinikáján! A forradalmian új FRAXEL lézer a bőrmegújító kezelések legfontosabb amerikai innovációja, mely a bőr felső és mélyebb rétegeinek kezelésére egyaránt képes, így egyénre szabottan, precízebben, biztonságosabban és fájdalommentesen alkalmazható minden bőrtípusra. Simább, frissebb, fiatalabb arcot varázsol műtét és hosszú lábadozási idő nélkül. Javul a tónus és a texturáltság. Csökkennek a szemkörnyéki ráncok. Halványulnak a nemkívánatos barna foltok, az aknés vagy sebészeti hegek szebbé válnak. Eltüntethetők rákmegelőző állapotban lévő léziók (aktikus keratózis). Kiváló fiatalító kezelés arcon, nyakon, dekoltázson, karokon, lábakon és a háton. Halványodnak az öregségi foltok, szeplők és a napkárosodás okozta foltok. Halványulnak a hormonális pigmentfoltok (melasma), a terhességi és hízási csíkok (stria)

A FRAXEL Dual lézer különleges előnye a kettős sávszélesség

1550: a bőr mély rétegeibe hatolva a ráncok és a hegek ellen dolgozik, 1927: a bőr tónusát, texturáltságát, és a felszínén jelentkező egyéb, a korral járó jeleket tünteti el.

A hagyományos lézerekkel szemben a FRAXEL a világon elsőként alkalmaz dupla sávszélességet, mellyel egyszerre képes kezelni a bőr felszínesebb és mélyebb rétegeit. A kettős sávszélesség emellett biztonságosabb, egyénre szabottan és fájdalommentesen fejti ki hatását, anélkül, hogy hegesedést, tartós szövődményt, vagy hosszabb lábadozási időt okozna.

Hogyan működik?

A FRAXEL kezelés a Harvard Egyetem lézertechnikusai által szabadalmaztatott technológia, melynek segítségével az irányított lézersugár a károsodott bőr mély rétegeiben eltávolítja az elöregedett, napkárosodott sejteket és pigmentfoltokat. A lézersugár csak a célzott szövetegységet éri, a környezeti területet érintetlenül hagyva biztosítja a gyors gyógyulást. Elindítja a test öngyógyító mechanizmusát, a régi, károsodott sejtek helyett frissen sugárzó, egészséges bőrt varázsol.

Mikor látható az eredmény és meddig tart?

Az eredmények azonnaliak és progresszívak. A beavatkozás után hamarosan a kezelt bőrfelület simább és puhább tapintású válik, tónusosabb arc látható. A következő 3-6 hónap további javulást hoz, mivel a bőr mélyebb rétegei új kollagénrostokat termelnek. Az eredmény tartóssága a kezelt páciens életmódjától, eredeti bőrállagától és bőrápolási szokásaitól is függ.

Hány beavatkozásra van szükségem?

Jelentősebb eredmények több kezelés után várhatóak. A kívánt kezelési számok egyedi igények és adottságok szerint változnak a páciens életmódjától függően. Közösen tervezhetjük meg a kezeléseket és a várható legkedvezőbb gyógyulási időt.

Mit várhatok a kezelés után?

A kezelés erőssége alapján előfordulhat pirosság, duzzanat közvetlenül a beavatkozás után, amely azonban a következő napra, vagy néhány napon belül el is múlik. Bőre természetes bronz színűvé válik a következő egy-két nap során. Ahogy folytatja a kezeléseket, a napbarnult-bronz hatás minden kezelés után jelentkezni fog. Ahogyan napozás után, bőre lehámlik, mint egy „normális” hámlás, alatta viszont megjelenik a friss, ragyogó és simább érzetű bőr.

Biztonságos?

Szemben a hagyományos lézerekkel vagy kémiai hámlasztással, a fraxel kezelés kiváló precizitása lehetővé teszi a bőr mélyebb és felszínes rétegeinek biztonságos és fájdalommentes megújítását anélkül, hogy heget képezne, vagy mélyebb sérülést okozna. Emellett bármely testtájon és minden bőrtípusra alkalmazható. Természetesen, ahogy bármely más lézeres beavatkozásoknál mindig előfordulhat valamilyen rizikó, és/vagy lassúbb gyógyulási idő. Ezt feltétlenül beszélje meg kezelő orvosával a beavatkozás előtt.

Keressen bennünket, ha többet szeretne tudni erről a világsztárok által is ajánlott kezelésről.

Közép-Európában elsőként Dr. Krasznai Zsolt klinikáján tudja ezt a szenzációs lehetőséget kipróbálni.

Bejelentkezés és időpontfoglalás a +36 30 365 1375 telefonszámon!

 

Plasztikai sebészet

Ki ne szeretne magának tökéletes alakot, formás-feszes kebleket, lapos hasat, ránctalan bőrt, vagy épp dúsabb hajat?
Nos, mindez már nem álom. Az orvostudomány megállíthatatlan fejlődésének köszönhetően manapság egyre népszerűbbek a kíméletes esztétikai beavatkozások.
A szépészeti műtéteknek sokféle típusa létezik, így mindenki megtalálhatja a számára megfelelőt. Előtte azonban nem árt tájékozódni és a legtöbbet megtudni a beavatkozás módjáról.
A szakértőnkkkel készült felvételeket megtekintve Ön is számos tanácsot, ismertetőt kaphat a szépészeti műtétekről, megtudhatja, pontosan hogyan zajlik egy egynapos beavatkozás vagy egy plasztikai műtét, és hogy milyen eredményt várhat tőle.

Tudta?
A mellimplantátumok segítségével nemcsak a mellméret növelhető, hanem a nem megfelelő mellforma is jól korrigálható.

Top5Tipp

Tudta?
A lézeres eljárás a kisebb ráncok eltüntetésére, a pigmentáció megszüntetésére és más bőrelváltozások kíméletes kezelésére, továbbá végleges szőrtelenítéshez is alkalmas.

Videókatalógus

Választ talál videókatalógusunkban.

Kisokos

Tudta?
Korszerű tanulmányok folyamatosan bizonyítják, hogy a szilikonzselével töltött implantátumok nem okoznak sem emlőrákot, sem más rosszindulatú betegséget.

Orvosprofil

Szépség-kvíz

Jelöld meg minden kérdésnél a helyesnek gondolt választ!

Időpont foglalás

Tájékoztatjuk kedves Pácienseinket, hogy bizonyos Szolgáltatásainkat csak nagykorú személyek vehetnek igénybe; kiskorúak esetében nagykorú hozzájárulása szükséges.