Hajbeültetés

Ha ritkul a hajkorona, még mindig ott a hajbeültetés

A hajbeültetés ma már nem jelent gondot, a hajgyökerek megfelelő preparálás után egyszerűen átültethetők a fejbőr egyik pontjáról a másikra.

A kopaszodás sokaknak okoz gondot, főként a férfiak körében - de ma már ebbe nem muszáj belenyugodni. Segít a hajbeültetés. Ennek során a hajhagymákat egyenként szétválasztják, majd pici metszéssel új helyükre ültetik, és bár a műtét aprólékos, egy alkalommal akár több száz új hajszállal is dúsulhat a kívánt terület.

Hajbeültetés

A dús, szép haj frissebbé, vonzóbbá, fiatalosabbá teszi megjelenésünket mind a magán-, mind pedig a szakmai életben. Hajunk központi szerepet foglal el megjelenésünkben, arcunk karakterét döntően meghatározza, hozzájárul a kellemes első benyomás kialakításához.
Hajunk állapotának változásait főként genetikai tényezők befolyásolják, így az évek múlásával akár az egész fejtetőn, akár kifejezetten bizonyos területeken megritkulhat a hajuk. Ma már széles körben használt, egyszerű és fájdalommentes eljárással lehet megszüntetni ezt.
A beavatkozás eredményeként a páciensek fiatalabbnak, sikeresebbnek tűnnek, önbizalmuk és magabiztosságuk növekedéséről számolnak be.

Tudta?
A hajbeültetéshez a modern eljárások során általában a tarkótájról vesznek ki több hajszálat tartalmazó graftokat, ezek kerülnek a kívánt helyre.
Tudta?
A korszerű FUE technikának köszönhetően az átültetett hajhagymák gyakorlatilag 100 százalékosan életképesek maradnak.
Tudta?
A hajbeültetés után a beültetett hajszálak kihullanak, 3-9 hónap múlva viszont fokozatosan megindul a hajnövekedés.

Orvosprofil

Időpont foglalás

Tájékoztatjuk kedves Pácienseinket, hogy bizonyos Szolgáltatásainkat csak nagykorú személyek vehetnek igénybe; kiskorúak esetében nagykorú hozzájárulása szükséges.