Hialuronsavas orvosesztétikai arckezelések

Hialuronsav: a szervezetben is megtalálható, természetes anyag

Egyes prémium kategóriás hialuronsav-készítmények a magas fokú szöveti beépülés eredményeként természetes eredményt nyújtanak.

Idővel testünk bizonyos enzimei és szabad gyökei fokozatosan lebontják a hialuronsavat. Az életmódunk is befolyásolja a hialuronsav lebomlásának folyamatát, ami pl. dohányzás vagy intenzív edzések következtében felgyorsulhat. A hialuronsavas kezelések hatása a kezelt területtől, készítménytől, a páciens genetikájától és életmódjától függően egyénenként eltérő lehet, de akár 18–24 hónapig is eltarthat.

Hialuronsavas orvosesztétikai arckezelések


Mindenkinél eljön az a pillanat, amikor a tükörbe nézve észreveszi, hogy az arcbőre már nem olyan friss és sima, mint korábban. Az idő múlásával nemcsak ráncok jelenhetnek meg, de az öregedés következtében arcunk negatív érzelmeket, szomorúságot, fáradságot is mutathat, pedig valójában nem is érezzük így magunkat. Ezek ellen nagyszerűen tehetünk az orvosi hialuronsavas arckezelésekkel. Természetes, hosszan tartó hatás, friss, harmonikus eredmény: a hialuronsavas kezelés nem véletlenül annyira népszerű manapság, hiszen segítségével önmagunk szebb változatát kaphatjuk.
Az öregedés komplex biológiai folyamat, melynek során a csontszerkezet ritkul, a zsírszövetek megereszkednek, az arc izomzata is megváltozik. Az életkor előrehaladtával a hialuronsav mennyisége is csökken a bőrben. Ezen változások együttese adja az arcfelszín öregedésének látványát.
A hialuronsavas arckezelések ezekre a változásokra hatnak. A bőr minőségének javításán túl az arcszerkezeti változásokból adódó volument is pótolják, a megereszkedést korrigálják. A hialuronsav jellemző tulajdonsága, hogy megköti a vízmolekulákat, és ezáltal pótolja a volument, hidratálja a bőrt. Különböző sűrűségű hialuronsav-készítmények vannak, amelyeket az arc különböző rétegeibe injektálnak a kezelés céljától függően. Egyes prémium minőségű hialuronsav-készítményeknek magas a szöveti beépülésük, ennek köszönhetően az eredmény természetes és hosszan tartó. A hialuronsavas arckezelés hatása a kezeléstől függően akár 9–24 hónapig is tarthat.
A hialuronsavas szépészeti kezelést mindenképpen profi, tapasztalt és erre képesített orvossal végeztessük, aki pontosan ismeri az injektálás technikáját, az arc anatómiáját, az esetleges szövődményeket azonnal kezelni tudja, és kizárólag klinikai vizsgálatokkal igazolt, minőségileg ellenőrzött, prémium termékeket használ a kezelés során. Mivel a kezelési terv is hozzájárul a kezelés eredményességéhez, így a teljes arcot megvizsgálva, a páciens igényeit figyelembe véve, személyre szabottan határozzák meg, hogy milyen kezelések hozzák meg a lehető legtermészetesebb, legharmonikusabb eredményt.

Tudta?
A hialuronsavas arckezelés férfiaknál a karakteres, férfias vonások hangsúlyozását segítheti, amivel határozottabb, meggyőzőbb megjelenés érhető el.
Tudta?
Az apró tűszúrások fokozzák a saját kollagéntermelést is, ezáltal feszesebb lesz a bőr és kevesebb hialuronsavra lesz szükség a későbbiekben.
Tudta?
A fiatalok is szívesen veszik igénybe ezt a természetes anyaggal végzett kezelést az öregedés első jeleinek korrigálásához, továbbá szájfeltöltéshez, a kontúrok kiemeléséhez, a szép vonások hangsúlyozásához.

Top5Tipp

Orvosprofil