Hajbeültetés

Hajrekonstrukció, melanómaműtét után

Hajrekonstrukció melanómaműtét után: ma már ez is megoldható plasztikai műtéttel.

Az esztétikai beavatkozások egészségügyi okból végzett műtét után is jó szolgálatot tehetnek. Videónkban egy hajrekonstrukció látható, amit melanómaműtét után végeztek el, és lelki, közérzeti szempontból is nagyon sokat jelentett a páciensnek.

Hajbeültetés

A dús, szép haj frissebbé, vonzóbbá, fiatalosabbá teszi megjelenésünket mind a magán-, mind pedig a szakmai életben. Hajunk központi szerepet foglal el megjelenésünkben, arcunk karakterét döntően meghatározza, hozzájárul a kellemes első benyomás kialakításához.
Hajunk állapotának változásait főként genetikai tényezők befolyásolják, így az évek múlásával akár az egész fejtetőn, akár kifejezetten bizonyos területeken megritkulhat a hajuk. Ma már széles körben használt, egyszerű és fájdalommentes eljárással lehet megszüntetni ezt.
A beavatkozás eredményeként a páciensek fiatalabbnak, sikeresebbnek tűnnek, önbizalmuk és magabiztosságuk növekedéséről számolnak be.

Tudta?
A hajbeültetéshez a modern eljárások során általában a tarkótájról vesznek ki több hajszálat tartalmazó graftokat, ezek kerülnek a kívánt helyre.
Tudta?
A korszerű FUE technikának köszönhetően az átültetett hajhagymák gyakorlatilag 100 százalékosan életképesek maradnak.
Tudta?
A hajbeültetés után a beültetett hajszálak kihullanak, 3-9 hónap múlva viszont fokozatosan megindul a hajnövekedés.

Orvosprofil

Időpont foglalás

Tájékoztatjuk kedves Pácienseinket, hogy bizonyos Szolgáltatásainkat csak nagykorú személyek vehetnek igénybe; kiskorúak esetében nagykorú hozzájárulása szükséges.