Arcplasztika

 • Ilyen egy orrplasztika Krasznai doktornál

  Ilyen egy orrplasztika Krasznai doktornál

  Félelmetes híre van az orrplasztikának, a plasztikai sebészeknek is komoly kihívást jelent egy esztétikus orr megalkotása. A videóban Dr. Krasznai Zsolt beszél a beavatkozás buktatóiról.Szakértőnk: Dr. Krasznai Zsolt, plasztikai sebész Tovább »
 • Döntött: Niki megváltoztatja az arcát

  Döntött: Niki megváltoztatja az arcát

  Niki évek óta készült erre az orrműtétre. Bár az orrnyergén lévő pici kiemelkedés családja szerint sem volt feltűnő, ő mégis meg akart tőle szabadulni. Már az első konzultáción kiderült, a... Tovább »
 • Így szabták át Niki orrát – műtéti felvételek

  Így szabták át Niki orrát – műtéti felvételek

  A tévhitekkel ellentétben az orrnyergen végzett beavatkozás után nincs utófájdalom, duzzanat is csak minimális. Így Niki, akit elkísértünk orrplasztikai beavatkozására, bátran vágott bele az első ránézésre meglepő műtétbe. A videóban... Tovább »
 • Végleges szőrtelenítés, lézerrel

  Végleges szőrtelenítés, lézerrel

  Így tüntethetők el véglegesen a nem kívánt szőrszálakAz ápolt és szép női testen semmi keresnivalójuk a nemkívánatos helyen megjelenő szőrszálaknak, éppen ezért az igényes hölgyek életében rendszeres program a szőrtelenítés.... Tovább »
 • Így lehetséges a striák enyhítése

  Így lehetséges a striák enyhítése

  Striának nevezzük a bőr berepedéséből származó hegeket. Dr. Krasznai Zsolt szerint nehezen kezelhető ez a bőrelváltozás. Szakértőnk: Dr. Krasznai Zsolt plasztikai sebész Tovább »
 • Kismamák a kés alatt – műtétsorozat szülés után

  Kismamák a kés alatt – műtétsorozat szülés után

  A kismamák rekonstrukciós programja több lépcsőből épül fel. A leggyakoribb a mell helyreállítása, de a has, a combok is sorra kerülhetnek. Sőt, a plasztikai sebész még a túlsúly problémákra és... Tovább »
 • Plasztikai műtét szülés után

  Plasztikai műtét szülés után

  Szülés után plasztikai műtét segítségével megújulni nagyjából annyi idő, mint sminkelni és fodrászhoz menni - mondja a plasztikai sebész. Érdemes alaposan megfontolni, átgondolni a tervezett beavatkozásokat, és megfogadni a szakember... Tovább »
 • Ilyen egy botoxkezelés

  Ilyen egy botoxkezelés

  Amerikában nem véletlenül nevezik a botoxkezelést lunchterápiának, vagyis ebédszünetben elvégezhető beavatkozásnak. Gyorsan megvan, és nem marad utána látható heg az arcon. Szakértőnk: Dr. Krasznai Zsolt plasztikai sebész Tovább »
Scroll To Top