HIRDETÉS

Íme a titok! Így tüntethetők el a legmélyebb ráncok is

A ráncok megkeseríthetik az életünket. Ha reggel belenézünk a tükörbe, és nem az a kép néz vissza ránk, amit szeretnénk, elronthatja hosszú időre a kedvünket. Azonban a plasztikai sebészet újabbnál-újabb megoldásokat kínál erre a problémára.

Sajnos előbb-utóbb mindenkivel megtörténik, hogy az idő előre haladtával megereszkedik a bőre, vagy ráncosodni kezd. Vannak, akiket ez olyannyira zavar, plasztikai műtéten gondolkodnak. Végül mégis elvetik az ötletet, mert félnek attól, hogy mimika nélküli, lárvaarc lesz az végeredmény.

Azonban hála a mai modern eljárásoknak már nem kötelező velejárója az arcplasztikáknak ez a kellemetlen végeredmény! Dr. Krasznai Zsolt, plasztikai sebész a Videoklinika. hu oldalon elmondta, hogy az úgynevezett Smash-technikával mindez kiküszöbölhető. Ennek a módszernek az a lényege, hogy az arcbőr és a nyak azon bőrrétegét használják a megfeszítéshez, amihez korábban hozzá sem mertek nyúlni, hiszen az arcidegek közelében van.

Ezzel a módszerrel azonban az arc idegei nem sérülnek, mégis látványos, szép eredményt lehet elérni vele.

A doktor úr az Egyesült Államokban tanulta ki ezeket a módszereket, és alkalmazza is a pácienseinél, hogy a műtét még hosszútávon se okozzon csalódást egyiküknek sem.


  • Keresési találatok
  • Cimke

Dr. krasznai zsolt