A kalici vírus a gyomor bélrendszerben okoz gyulladásos állapotot, bélfertőzést, amelynek következtében hasmenés alakul ki. Ilyen esetben mindenképpen szükséges odafigyelni a folyadékpótlásra! Részlet a 2010. április 9-i élő videorendelésből.

Szakértőnk: Dr. Vajer Péter, családorvos

 • Kövér gyerekek – tönkre evett életek

  Kövér gyerekek – tönkre evett életek

  Az elmúlt húsz évben megháromszorozódott az elhízott gyerekek száma Magyarországon, ami nemcsak az esztétika miatt jelent problémát, hanem az egészségügyi problémák miatt is. Részlet a 2011. április 21-i élő videorendelésből.... Tovább »

 • Mobil para: rákot okoz a telefon, vagy sem?

  Mobil para: rákot okoz a telefon, vagy sem?

  Egyelőre tudományosan még nem bizonyított, hogy a mobiltelefon mennyire káros, de feltehetően a mikrohullám az agy daganatos megbetegedését okozhatja. Részlet a 2011. április 21-i élő videorendelésből. Szakértőnk: Dr. Héczey András,... Tovább »
 • Okostelefon miatt vesztettem el a családom

  Okostelefon miatt vesztettem el a családom

  Kapcsolatok, családok mehetnek rá a folytonos technika és kütyüfüggéstől. Dr. Héczey András háziorvos a saját esetén keresztül mondja el, hogyan állhat az emberi kapcsolatok közé egy mindent tudó mobiltelefon. Szakértőnk:... Tovább »
 • Dr. Héczey: A szülésnek nem lehet ára!

  Dr. Héczey: A szülésnek nem lehet ára!

  Dr. Héczey András háziorvos szerint a szülésért nem lenne szabad hálapénzt fizetni, és az orvosnak nincs is joga pénzt kérni! Részlet a 2011. március 10-i élő videorendelésből. Három hónapos kismama... Tovább »
 • Dr. Héczey: A betegnek tilos hazudni!

  Dr. Héczey: A betegnek tilos hazudni!

  A betegnek minden esetben igazat kell mondani, az már más kérdés, hogy ezt milyen módon teszi az orvos, állítja Dr. Héczey András háziorvos. Részlet a 2011. március 10-i élő videorendelésből.... Tovább »
Scroll To Top