Ki ne álmodna magának tökéletes alakot, formás-feszes kebleket, lapos hasat? Nos, mindez már nem álom. Az orvostudomány megállíthatatlan fejlődésével manapság egyre népszerűbbek az esztétikai beavatkozások. A szépészeti műtéteknek ma már számtalan típusa létezik, így mindenki megtalálhatja a számára megfelelőt. Előtte azonban nem árt tájékozódni és a legtöbbet megtudni a beavatkozás módjáról. Szakértőnk felvételein számos tanácsot, ismertetőt kaphat a szépészeti műtétekről, sőt videofelvételeinken megtekintheti azt is, hogyan zajlik egy-egy plasztikai műtét.

Mellplasztika

Bőrfiatalítás

Orr

 • Ilyen egy orrplasztika Krasznai doktornál

  Ilyen egy orrplasztika Krasznai doktornál

  Félelmetes híre van az orrplasztikának, a plasztikai sebészeknek is komoly kihívást jelent egy esztétikus orr megalkotása. Íme, a beavatkozás buktatói. Szakértőnk: Dr. Krasznai Zsolt plasztikai sebész Tovább »
 • Így zajlik az ajakdúsítás

  Így zajlik az ajakdúsítás

  Mindig is érdekelt, hogy hogyan zajlik egy ajakdúsító beavatkozás? Ez a videó elkalauzol a kulisszák mögé. Szakértőnk: Dr. Krasznai Zsolt plasztikai sebész Tovább »
 • Végleges szőrtelenítés, lézerrel

  Végleges szőrtelenítés, lézerrel

  Így tüntethetők el véglegesen a nem kívánt szőrszálakAz ápolt és szép női testen semmi keresnivalójuk a nemkívánatos helyen megjelenő szőrszálaknak, éppen ezért az igényes hölgyek életében rendszeres program a szőrtelenítés.... Tovább »
Scroll To Top