Férfipanaszok

A férfiak jellemzően nem szeretnek orvoshoz járni, ha bajuk van, akkor meg pláne nem. A macsó hozzáállás azonban valódi veszélyforrás. Veszélyes a magánéletre, hiszen ha merevedési zavarával nem fordul a férfi orvoshoz, arra a párkapcsolata mellett a büszkesége is rámehet. De ugyanígy veszélyes bármilyen más urológiai jellegű tünettel is inkább „kivárni”, mivel egy-egy ártatlannak tetsző, vagy hirtelen, minden nyom nélkül elmúló tünet akár a veszélyben forgó prosztata vészjelzése is lehet. Vannak dolgok, amelyekért a teremtés koronái is jobb, ha félreteszik a büszkeségüket; az egészség pedig éppen egy ilyen dolog!
  • Maszturbációval a hererák ellen – mi az igazság?

    Maszturbációval a hererák ellen – mi az igazság?

    Kutatások vizsgálják, hogy a gyakori magömlés csökkentheti-e a hererák és a prosztatarák kialakulását, de tudományosan ez még nem alátámasztott tény. Részlet a 2010. március 17-i élő videorendelésből.Szakértőnk: Dr. Borbényi Erika,... Tovább »
  • Véres vizelet: Komoly bajt jelezhet

    Véres vizelet: Komoly bajt jelezhet

    A véres vizelet problémára utalhat, még abban az esetben is, ha a háttérben prosztata és hólyagrák van. Ilyen esetben mindenképpen ajánlott szakembert felkeresni. Részlet a 2011. január 7-i élő videorendelésből.Szakértőnk:... Tovább »
Scroll To Top