Dietetika

Az vagy, amit megeszel! – tartja az elterjedt mondás, és nem is áll távol az igazságtól. A táplálkozás, az étrend és az egészséges életmód tanácsadás lehet a kulcsa a betegségek gyógyításának, sőt a különböző betegségek megelőzésének is. Sok esetben egy kialakult komoly betegség utáni roborálás, regenerálódás is függ a bevitt vitaminok, ásványi anyagok, makro- és mikro tápanyagok mennyiségétől és milyenségétől. De nem csak ebben segíthet a dietetikus, összeállíthat egy olyan biztonságos diétát, amellyel megbízhatóan lehet fogyókúrázni, de nem az egészség rovására.
  • Fogyókúra – jojóeffektus nélkül

    Fogyókúra – jojóeffektus nélkül

    Egy rosszul kivitelezett fogyókúra után nagyon gyakran alakul ki jojo effektus, ami azt jelenti, hogy a diéta végeztével nagyon gyorsan visszarakódnak a zsírpárnák. Éppen ezért mindenképpen tudatosan érdemes csak fogyókúrázni,... Tovább »
  • Vigyázz – csak így lehet egészséges a fogyás

    Vigyázz – csak így lehet egészséges a fogyás

    Egy rosszul végzett fogyókúra számos hiányállapotot okozhat, ami a későbbiekben akár betegséget is okozhat. Éppen ezért fogyókúra alkalmával érdemes néhány alapszabályt betartani.Szakértőnk: Dadda Noémi dietetikus Tovább »
Scroll To Top