Betegségmegelőzés

Bármilyen betegség, tünet, panasz kínoz minket, azonnal egyértelművé válik, hogy a megelőzés még a leghatásosabb gyógyszernél is sokkal többet ér. Ezért a gyógyítás egyik legfontosabb területe a tájékoztatás, az ismeretek közlése, amelyek segítségével megelőzhetjük a bajt. Szakértőink felvételein számos tanácsot, ismertetőt kapnak a leggyakoribb egészségügyi kérdésekkel kapcsolatban, legyen szó a legfontosabb vitaminokról, a megfelelő folyadékpótlásról vagy az influenzás tünetek elleni leghatékonyabb küzdelemről.
  • Kövér gyerekek – tönkreevett életek

    Kövér gyerekek – tönkreevett életek

    Az elmúlt húsz évben megháromszorozódott az elhízott gyerekek száma Magyarországon, ami nemcsak esztétikai okok miatt jelent problémát, hanem az egészségügyi következmények miatt is. Szakértőnk: Dr. Héczey András háziorvos Tovább »

  • Mobil-para: rákot okoz a telefon, vagy sem?

    Mobil-para: rákot okoz a telefon, vagy sem?

    Egyelőre tudományosan még nem bizonyított, hogy a mobiltelefon mennyire káros vagy sem, de a mikrohullám feltehetően az agy daganatos megbetegedését okozhatja. Szakértőnk: Dr. Héczey András háziorvos Tovább »
  • Okostelefon miatt vesztettem el a családom

    Okostelefon miatt vesztettem el a családom

    Kapcsolatok, családok mehetnek rá a folytonos technika és kütyüfüggéstől. Dr. Héczey András háziorvos a saját esetén keresztül mondja el, hogyan állhat az emberi kapcsolatok közé egy mindent tudó mobiltelefon. Szakértőnk:... Tovább »
  • Dr. Héczey: A szülésnek nem lehet ára!

    Dr. Héczey: A szülésnek nem lehet ára!

    Dr. Héczey András háziorvos szerint a szülésért nem lenne szabad hálapénzt fizetni, és az orvosnak nincs is joga pénzt kérni! Részlet a 2011. március 10-i élő videorendelésből.Három hónapos kismama vagyok... Tovább »
  • Dr. Héczey: A betegnek tilos hazudni!

    Dr. Héczey: A betegnek tilos hazudni!

    A betegnek minden esetben igazat kell mondani, az már más kérdés, hogy ezt milyen módon teszi az orvos, állítja Dr. Héczey András háziorvos. Részlet a 2011. március 10-i élő videorendelésből.Hogyan... Tovább »
Scroll To Top