• Ez történik, ha vékony a láb bőre

  Ez történik, ha vékony a láb bőre

  Hazánkban egyre nő a cukorbetegségben szenvedők száma. A betegek bőre (elsősorban láb) kiszárad, elvékonyodik, sérülékeny lesz. A hialuronát tartamú gélekkel történő rendszeres bőrápolás segít megelőzni a sebek kialakulását a lábon.Szakértőnk:... Tovább »
 • Cukorbetegség: ezért nem gyógyul a seb

  Cukorbetegség: ezért nem gyógyul a seb

  Ha a régóta fennálló seb végre javulni kezd, nem szabad felelőtlennek lenni. A teljes gyógyulásig be kell tartani az orvosi utasításokat.Szakértőnk: Dr. Rozsos István PhD, MBA, sebész, érsebész Tovább »
 • Szakemberek a lábápolásban: Erre figyeljünk

  Szakemberek a lábápolásban: Erre figyeljünk

  Sokat segíthet, ha a beteg célzottan a cukorbeteg-láb ápolásában jártas szakembert keres meg.Szakértőnk: Dr. Mecseky László, sebész, traumatológus Tovább »
 • Aki időt nyer, életet ment

  Aki időt nyer, életet ment

  Ha a lábon seb alakul ki, nincs idő a várakozásra. Azonnal cselekedni kell! Nem szabad heteket, de még napokat sem várni, ha gyulladásos tünetek jelennek meg. Szakértőnk: Dr. Rozsos István,... Tovább »
 • 1-5. hét – A fogantatás

  1-5. hét – A fogantatás

  A várandósság a fogantatással kezdődik. Miközben elkezdesz barátkozni a gondolattal, hogy anya leszel, az új kis élet nagy mozgásban van benned. A megtermékenyített petesejt beágyazódik a méhfalba, és gyorsan fejlődésnek... Tovább »
 • Embolizáció: Lehetőség a mióma méretének mérséklésére

  Embolizáció: Lehetőség a mióma méretének mérséklésére

  Ha átmenetileg elzárják a méh vérkeringését ellátó fő eret, akkor csökkenthető a mióma mérete, ám teljes megszűnése, felszívódása ezáltal még nem biztosított.Szakértőnk: Dr. Belics Zorán, szülész-nőgyógyász   Tovább »
 • 15-16. hét – Fiú vagy lány? Most kiderül!

  15-16. hét – Fiú vagy lány? Most kiderül!

  A 15-16. héten már nem tudja tovább titkolni a nemét a pici, ekkor biztosan megállapítható, hogy fiút vagy lányt hordasz a szíved alatt. A csontok is egyre erősebbek, elkezdik a... Tovább »
 • 6-7. hét – Szívügyek

  6-7. hét – Szívügyek

  Az agy, az idegrendszer, az ivarszervek és a legtöbb nagyobb szerv is elképesztő változásokon megy keresztül. Kezdetleges formában kialakul a máj, a hasnyálmirigy és a pajzsmirigy. A baba arcán kialakulnak... Tovább »
Scroll To Top