Amennyiben pattanások jönnek ki a hátán, érdemes megnézni, hogy nincs-e bármilyen góc a szervezetében. Amennyiben nincs ilyen jellegű probléma, akár az is elképzelhető, hogy valamilyen ruhanemű okozza a pattanásokat. Dr. Papp Ildikó bőrgyógyász, kozmetológus szerint érdemes szakembert felkeresni, hogy kiderítse a pattanások okát, valamint azért, hogy a megfelelő kezelésben részesüljön. Részlet a 2010. október 29-i élő videorendelésből.

Szakértőnk: Dr. Papp Ildikó, bőrgyógyász, kozmetológus

 • Napi tipp: így előzze meg a hüvelygombát

  Napi tipp: így előzze meg a hüvelygombát

  Ha valaki hajlamos a hüvelygombásodásra uszoda,jakuzzi vagy szauna után, semmiképp ne használjon tampont. De van még néhány jó tanács a megelőzésre. Szakértőnk: Dr. Tisza Tímea, bőr-és nemigyógyász Tovább »
 • A pattanás elleni gyógyszerek mellékhatásai

  A pattanás elleni gyógyszerek mellékhatásai

  Gyulladt pattanásra gyakran szájon át szedhető gyógyszert írnak fel az orvosok. Természetesen mint minden gyógyszernek, ennek is vannak mellékhatásai. Részlet a 2010. február 5-i élő videorendelésből. Szakértőnk: Dr. Papp Ildikó,... Tovább »
 • Smirglibőr: Mi okozza a pattanásinváziót?

  Smirglibőr: Mi okozza a pattanásinváziót?

  Ha hiszi, ha nem, az érdes felkar nagyon sok embert érint. Ez egy genetikai probléma, amin különböző kozmetológiai eljárással lehet segíteni. Részlet a 2010. április 20-i élő videorendelésből. Szakértőnk: Dr.... Tovább »
Scroll To Top