Az intimtorna olyan funkciókat javít az alhasban, ami kihat a szexualitásra,az emésztésre, a vizelet megtartásra stb. Sokszor ajánljanak a nőknek más lehetőségeket a belső szerveik erősítésére, de ezek leginkább azoknak jó, akik mentálisan nem épek. Kriston Andrea egészségtanár a tévhitekről is beszél.

Szakértőnk: Kriston Andrea, egészségtanár

  • Antropozófus orvos – a természetgyógyász belgyógyász

    Antropozófus orvos – a természetgyógyász belgyógyász

    Az antropozófus orvoslás a természetgyógyászat egy speciális fajtája. Dr. Jakab Tibor, antropozófus mondja el szakterülete érdekességeit. Részlet a 2009. december 3-i élő adásból.Szakértőnk: Dr. Jakab Tibor, belgyógyász és természetgyógyász Tovább »
  • Ne szorongj! Egészséges maradsz!

    Ne szorongj! Egészséges maradsz!

    A szorongás az immunrendszer legnagyobb ellensége. Ha nem elégedett önmagával, az az egészségére is kihat. Részlet a 2009. december 3-i élő adásból.Szakértőnk: Dr. Jakab Tibor, belgyógyász és természetgyógyász Tovább »
  • Záróizom-torna: a női önértékelést is erősíti

    Záróizom-torna: a női önértékelést is erősíti

    Egyre több olyan nő van, akinek a méheltávolítás utáni szövődmények okoznak gondot. Ilyen szövődmény például a vizelet megtartási probléma,vizelet és széklet ürítési inger megszűnése stb. Ezek a problémák szinte teljesen... Tovább »
  • A leggyakoribb tévhitek az intimtornáról

    A leggyakoribb tévhitek az intimtornáról

    Az intimtorna olyan funkciókat javít az alhasban, ami kihat a szexualitásra,az emésztésre, a vizelet megtartásra stb. Sokszor ajánljanak a nőknek más lehetőségeket a belső szerveik erősítésére, de ezek leginkább azoknak... Tovább »
Scroll To Top