• Ilyen egy orrplasztika Krasznai doktornál

  Ilyen egy orrplasztika Krasznai doktornál

  Félelmetes híre van az orrplasztikának, a plasztikai sebészeknek is komoly kihívást jelent egy esztétikus orr megalkotása. A videóban Dr. Krasznai Zsolt beszél a beavatkozás buktatóiról.Szakértőnk: Dr. Krasznai Zsolt, plasztikai sebész Tovább »
 • Döntött: Niki megváltoztatja az arcát

  Döntött: Niki megváltoztatja az arcát

  Niki évek óta készült erre az orrműtétre. Bár az orrnyergén lévő pici kiemelkedés családja szerint sem volt feltűnő, ő mégis meg akart tőle szabadulni. Már az első konzultáción kiderült, a... Tovább »
 • Így szabták át Niki orrát – műtéti felvételek

  Így szabták át Niki orrát – műtéti felvételek

  A tévhitekkel ellentétben az orrnyergen végzett beavatkozás után nincs utófájdalom, duzzanat is csak minimális. Így Niki, akit elkísértünk orrplasztikai beavatkozására, bátran vágott bele az első ránézésre meglepő műtétbe. A videóban... Tovább »
 • A striák enyhítése

  A striák enyhítése

  Striának nevezzük a bőr berepedéséből származó hegeket. Dr. Krasznai Zsolt szerint nehezen kezelhető ez a bőrelváltozás.Szakértőnk: Dr. Krasznai Zsolt, plasztikai sebész Tovább »
 • Kismamák a kés alatt – műtét-sorozat szülés után

  Kismamák a kés alatt – műtét-sorozat szülés után

  A kismamák rekonstrukciós programja több lépcsőből épül fel. A leggyakoribb a mell helyreállítása, de a has, a combok is sorra kerülhetnek. Sőt, a plasztikai sebész még a túlsúly problémákra és... Tovább »
 • Ilyen egy botoxkezelés

  Ilyen egy botoxkezelés

  Amerikában nem véletlenül hívják a botoxkezelést lunch-terápiának, vagyis ebédszünetben elvégezhető beavatkozásnak. Gyorsan megvan és nem marad utána látható heg az arcon. Szakértőnk: Dr. Krasznai Zsolt plasztikai sebész Tovább »
 • Botox vagy arcplasztika? Megmondjuk, melyik jobb!

  Botox vagy arcplasztika? Megmondjuk, melyik jobb!

  Az arcfiatalító műtétek célja a természetesen fiatalos vonások elérése. Ezt olykor nem csak egyfajta műtéti technika alkalmazásával éri el a sebész. Videónkból még többet tudhat meg az arcplasztika során felmerülő,... Tovább »
Scroll To Top