Címke: Visszerek kezelése

odema

Ödéma a lábon: nem csak a vénás rendszer problémája okozhatja!

Súlyosabb visszeres problémák esetén idővel ödéma is jelezheti a vénás rendszer funkciózavarát, általában a lábfejen és a bokán. Általában ez a jele annak, hogy a főági vénás elégtelenség előrehaladottabb állapotba került, illetve annak, hogy esetleg mélyvénás komponens is közrejátszik. Mivel azonban az ödémásodás egyéb egészségügyi okokból is létrejöhet, mindenképp érdemes a hátterét felderíteni. Szakértőnk: Dr. Krasznai Attila érsebész Tovább »

lab5

Visszérkezelés, altatás nélkül? Ma már lehetséges!

A modern visszérkezelési eljárások egyik előnye, hogy altatás, illetve lumbális érzéstelenítés nélkül, helyi érzéstelenítés alkalmazásával végezhetők. Ennek előnye, hogy jóval kisebb pszichés és fizikai megterhelést jelent a pácienseknek. Szakértőnk: Dr. Krasznai Attila érsebész Tovább »

venak

Visszér: ez nem csupán esztétikai probléma!

A visszerek, a vénás betegségek természetesen esztétikai problémát is okozhatnak, ám kezelésük messze nem csupán esztétikai kérdés. Fontos tudni, hogy a látszólag enyhébb elváltozások hátterében is lehet mélyvénás probléma, vénás elégtelenség. Épp ezért bármely vénás tünet esetén ajánlott szakorvossal konzultálni. Szakértőnk: Dr. Krasznai Attila érsebész Tovább »

Scroll To Top