Címke: vénás keringés

visszer1

Árthat-e a visszérműtét a vénás keringésnek?

A vénás keringés mélyvénás rendszerén keresztül zajlik a vénás visszaáramlás legnagyobb része, míg a felületes vénás rendszer ezt támogatja. Ha a mélyvénás rendszer jól működik, a felületi vénás rendszer elváltozásai hatékonyan kezelhetők, az ilyen jellegű visszérműtét gond nélkül elvégezhető. Szakértőnk: Dr. Krasznai Attila érsebész Tovább »

venas keringes

Funkciózavar a vénás keringésben – mitől alakulhat ki?

A vénáknak az artériás erekkel ellentétben nincs izmos faluk, és a bennük található billentyűk is vékonyak, hártyaszerűek. Mivel azonban a nehézségi erővel szemben kell működniük, nem nehéz elképzelni, hogy ha folyamatosan állunk vagy ülünk, funkciózavar alakul ki: vénás pangás keletkezik. Szakértőnk: Dr. Krasznai Attila érsebész Tovább »

venak

Visszér: ez nem csupán esztétikai probléma!

A visszerek, a vénás betegségek természetesen esztétikai problémát is okozhatnak, ám kezelésük messze nem csupán esztétikai kérdés. Fontos tudni, hogy a látszólag enyhébb elváltozások hátterében is lehet mélyvénás probléma, vénás elégtelenség. Épp ezért bármely vénás tünet esetén ajánlott szakorvossal konzultálni. Szakértőnk: Dr. Krasznai Attila érsebész Tovább »

Scroll To Top