Címke: urológus

tothgyorgy

Dr. Tóth György urológus

Jósa András Oktatókórház 4400 Nyíregyháza, Szent István út 68.Magánrendelés: Debrecen Bejelentkezés: 30/9651 955http://www.urologiai-centrum.hu/ http://www.medirect.hu/ Tovább »

Ekkor beszélünk merevedési zavarról!

Akkor beszélhetünk merevedési zavarról, ha egy férfi tartósan hónapokon keresztül képtelen a szexuális együttléthez szükséges merevedésre vagy annak az állapotnak a megtartására. 3 súlyossági fokot különböztetünk meg. Részlet a 2011.december 5-i videórendelésből. Szakértőnk: Dr. Kardos Róbert, urológus, sebész, onkológus Tovább »

Nem kell együtt élni a merevedési zavarral!

A merevedési zavar folyamatosan rontja egy férfinál a teljesítőképességet, mert állandó szorongásban él emiatt. Sokan arra várnak, hogy megoldódik magától és nem mennek orvoshoz. Pedig ez nem ilyen egyszerű. Részlet a 2011.december 5-i videórendelésből. Szakértőnk: Dr. Kardos Róbert, urológus, sebész, onkológus Tovább »

Az erekciós zavar más betegség tünete is lehet!

Ha tartósan fennáll a merevedési zavar, akkor fennáll a szívinfarktus előtti állapot, a cukorbetegség vagy akár a magas vérnyomás veszélye. Ilyenkor ezt a két problémát együtt kell kezelni. Részlet a 2011.december 5-i videórendelésből. Szakértőnk: Dr. Kardos Róbert, urológus, sebész, onkológus Tovább »

Scroll To Top