Címke: pszichiáter

Dr. Kocsis Mónika

pszichiáter, viselkedés és kognitív terapeutaSzent János Kórház és Észak-budai Egyesített Kórházak 1125 Budapest Diós árok 1-3. Tel.: 458-4500 www.janoskorhaz.hu Pszichofészek Budapest, III., Vörösváry u. 23. www.pszichofeszek.hu Tovább »

Prof. Dr. Kurimay Tamás

pszichiáter, pszichoterapeuta, addiktológusSzent János Kórház és Észak-budai Egyesített Kórházak 1125 Budapest Diós árok 1-3. Tel.: 458-4500 www.janoskorhaz.hu Budai Egészségközpont 1126 Budapest, Nagy Jenő u. 8. Telefon: (+36) 1 489-5200 http:bhc.hu Tovább »

Gyógyszer a depresszióra: Szabad-e eldobni?

Gyász keserűség, fogyó életkedv: nagyon sok oka lehet a depressziónak. A felborult vegykonyha rengeteg bajt okozhat az ember fejében - vajon véget lehet vetni a rendet rakó gyógyszerszedést?Szakértőnk: Dr. Ormay István, pszichiáter, pszichoterapeuta Tovább »

167754_alwsfrwr.jpg

Ha nincs harmónia, szerelem sem lesz: Csernus doktor így kíván boldog Valentin-napot!

Ámor, angyalszárnyak, bonbon és pezsgő: a Valentin napról mindenkinek ugyanazok a csillámporos dolgok jutnak az eszébe. Ez az a bnap, amikor az emberek hajlamosak elfeledkezni arról, mekkora meló is áll valójában egy sikeres szerelem mögött. Íme, néhány párkapcsolati tanács a doktor keresetlen stílusában, de jó lesz megjegyezni: Csernus Imre bizony nem holmi csokiszívvel támad!Nem akarunk ünneprontók lenni,  de valljuk be... Tovább »

Elfüstölt életek: a cigi megy, a szorongás marad

Hiába tette le negyven év után a cigarettát: az első napok nyugalma után a felszínre törtek a tipikus elvonási tünetek. Vajon a nikotinéhség az egyetlen okozója az "elválás" utáni depressziónak?Szakértőnk: Dr. Csernus Imre pszichiáter Tovább »

Scroll To Top