Címke: plasztikai sebész

Férfiak a plasztikai sebésznél – ilyen a kívánságlista

Ma már nem csak a szépségiparban dolgozó férfiak fekszenek kés alá. A neves plasztikai sebész, Krasznai doktor praxisában 95 kontra 5% az arány a nők javára, de a férfiak is kezdik felfedezni ezt a szolgáltatást. Férfiak a plasztikán: arc- és orrplasztika, zsírszívás és szájfeltöltés a sláger! Szakértőnk: Dr. Krasznai Zsolt plasztikai sebész Tovább »

Egyszerű titok: ettől lesz eredményes a mellfelvarrás

A mellfelvarrás eredménye nem csak a plasztikai sebészen múlik, hiszen a páciens részéről is gondos odafigyelésre, óvatosságra van szükség ahhoz, hogy a hegek szépen gyógyuljanak, a műtét által terhelt területek pedig akadálymentesen regenerálódhassanak. Szakértőnk: Dr. Krasznai Zsolt plasztikai sebész Tovább »

Így segít a lógó mellen a mellfelvarrás – műtéti felvételek

Alexandra, a 24 éves fiatal anyuka a szülés után anyatejjel táplálta kislányát. A szoptatás befejezése után megereszkedtek és lefogytak mellei, ezért mellfelvarrásra, és implantátum beültetésre vállalkozott. Az implantátumok behelyezését követően a mell formájának kialakítása következik. Lehetőség van a mellbimbó méretének, és pozíciójának megváltoztatására is, ami sokat segít a természetes mellforma elérésében. Érzékenyebb nézőink figyelmét felhívjuk, hogy a videóban műtéti felvételek... Tovább »

mellmutet

Műtéti felvételek: így lesz újra formás a megereszkedett mell

Alexandra 24 évesen, szülés és szoptatás után vállalkozott arra, hogy megereszkedett melleit Dr. Krasznai Zsolt plasztikai sebésszel korrigáltassa. A műtét során implantátumokat ültettek be neki, mellbimbóját átpozicionálták, illetve mellének formáján is változtattak. A gondos mérésnek, a pontos metszésnek, és a megfelelő méretű implantátumnak köszönhetően Alexandra visszanyerheti önbizalmát. Érzékeny nézőink figyelmét felhívjuk, hogy a videóban műtéti felvételek láthatóak. Szakértőnk: Dr. Krasznai... Tovább »

Niki 10 év után végre bátran nézhet tükörbe

Niki maga sem gondolta, hogy orrműtétje után gyakorlatilag semmilyen fájdalmat sem fog érezni. Az orrnyereg ugyanis kevés érző ideget tartalmaz, így az ott végzett plasztikai beavatkozások is fájdalommentesek. Szakértőnk: Dr. Krasznai Zsolt plasztikai sebész Tovább »

61135_61115_krasznai_orrplasztika_2_resz_mp4.mp4_1.jpg

Így szabták át Niki orrát – műtéti felvételek

A tévhitekkel ellentétben az orrnyergen végzett beavatkozás után nincs utófájdalom, duzzanat is csak minimális. Így Niki, akit elkísértünk orrplasztikai beavatkozására, bátran vágott bele az első ránézésre meglepő műtétbe. A videóban műtéti felvételek láthatók. Szakértőnk: Dr. Krasznai Zsolt plasztikai sebész Tovább »

61145_61113_krasznai_orrplasztika_1_resz_mp4.mp4_1.jpg

Döntött: Niki megváltoztatja az arcát

Niki évek óta készült erre az orrműtétre. Bár az orrnyergén lévő pici kiemelkedés családja szerint sem volt feltűnő, ő mégis meg akart tőle szabadulni. Már az első konzultáción kiderült, a tökéletes végeredményhez csupán 1-2 millimétert kell eltávolítani a fiatal anyuka orráról. Szakértőnk: Dr. Krasznai Zsolt plasztikai sebész Tovább »

Weight loss

Zsírleszívás: tévedés, hogy helyettesíti a fogyókúrát!

Mivel a zsírleszívás során csak kritikus területekről lehet viszonylag korlátozott mennyiségű felesleget leszívni, ezért a plasztikai sebészek mindig figyelmeztetik pácienseiket, hogy a beavatkozás nem helyettesítheti a kíméletes fogyókúrát. Szakértőnk: Dr. Krasznai Zsolt plasztikai sebész Tovább »

Scroll To Top