Címke: műtét

172660_nhl02.jpg

Jó tudni: ezek a kizáró okok a prosztata gyógyszeres kezelésében

Vannak olyan kizáró okok, melyek megakadályozzák a jóindulatú prosztata-megnagyobbodás gyógyszeres kezelését. Szédülés, allergia és májkárosodás esetén sajnos, más gyógymódot muszáj találni. Szakértőnk: Dr. Oroszi Tamás urológusHU/DUTT/0022/16 Az anyag jóváhagyásának dátuma: 2016.11.25. Az anyag felülvizsgálatának dátuma: 2017.10.25. Tovább »

172776_170984_sign.jpg

Így kezeld a BPH-t: van megoldás a prosztatabajra!

Lehet, hogy kellemetlen, de muszáj prosztatamegbetegedés esetén urológushoz fordulni. A gyógyszeres kezelés ilyenkor hatalmas segítséget nyújt a beteg számára. Szakértőnk: Dr. Bőde Imre urológus HU/DUTT/0022/16 Az anyag jóváhagyásának dátuma: 2016.11.25. Az anyag felülvizsgálatának dátuma: 2017.10.25. Tovább »

kep6

Elkerülhető-e a fájdalom műtéti beavatkozások után?

Műtét után sok esetben jelentkezik fájdalom. Ezt műtét után azonnal csillapítják, de ha ez az állapot később is fennáll, muszáj további fájdalomcsillapítást alkalmazni. Erre számos lehetőség kínálkozik. Szakértőnk: Dr. Oláh Ilona belgyógyász, háziorvos Tovább »

Esély az életre: Megműtik az arcnélküli fiút

Egy jószívű idegennek köszönhetően a hároméves Yahyát még az idén megműti egy neves sebész. Kép forrása: www.dailymail.com "Nem kísérletezgetünk. A célunk az, hogy ez a kisfiú esélyt kapjon a teljes életre" - nyilatkozta a decemberi műtétet végző ausztrál sebész, Tony Holmes, aki azzal szerzett hírnevet magának, hogy csapatával 2012-ben, egy 32 órás műtét során, sikeresen választotta szét a fejüknél összenőtt... Tovább »

65408cor

Ők gyógyítják az érszűkületet

A szakorvosok mellett a családorvos is felmérheti, érszűkületről van-e szó. Ezután kezdődhet az egyeztetés a kezelésről. Szakértőnk: Dr. Farkas Katalin belgyógyász, klinikai farmakológus, angiológus, hypertonológus, lipidológus, obezitológus Tovább »

174994_accessories

Ezek az érszűkület műtétei

Érszűkület esetén az érfestés és a műszeres vizsgálat elvégzését követően derül ki, pontosan milyen műtétet kell elvégezni. Szakértőnk: Dr. Farkas Katalin, belgyógyász, klinikai farmakológus, angiológus, hypertonológus, lipidológus, obezitológus Tovább »

snrhrtprblms

Érszűkület: Műtét helyett terápia

Súlyos, előrehaladott érszűkület esetében is eredményes lehet a műtét nélküli megoldás: ilyen az endovascularis terápia. Szakértőnk: Dr. Farkas Katalin, belgyógyász, klinikai farmakológus, angiológus, hypertonológus, lipidológus, obezitológus Tovább »

4.1.1

Így kezelhető az érszűkület

Életmódváltással is lassítható az érszűkület egészségromboló hatása, ám mindenképp orvosi konzultációt igényel a kezelése. Szakértőnk: Dr. Kolossváry Endre angiológus, hypertonológus, klinikai farmakológus Tovább »

Vakbél: lehet belőle daganat?

Vajon egy rosszul gyógyult, heges seb okozhat-e rákot? Dr. Borbényi Erika onkológus véleménye a videóban. Szakértőnk: Dr. Borbényi Erika, onkológus, holisztikus terapeuta, Hospice-orvos Tovább »

Scroll To Top