Címke: műtét

kep6

Elkerülhető-e a fájdalom műtéti beavatkozások után?

Műtét után sok esetben jelentkezik fájdalom. Ezt műtét után azonnal csillapítják, de ha ez az állapot később is fennáll, muszáj további fájdalomcsillapítást alkalmazni. Erre számos lehetőség kínálkozik. Szakértőnk: Dr. Oláh Ilona belgyógyász, háziorvos Tovább »

Esély az életre: Megműtik az arcnélküli fiút

Egy jószívű idegennek köszönhetően a hároméves Yahyát még az idén megműti egy neves sebész. Kép forrása: www.dailymail.com "Nem kísérletezgetünk. A célunk az, hogy ez a kisfiú esélyt kapjon a teljes életre" - nyilatkozta a decemberi műtétet végző ausztrál sebész, Tony Holmes, aki azzal szerzett hírnevet magának, hogy csapatával 2012-ben, egy 32 órás műtét során, sikeresen választotta szét a fejüknél összenőtt... Tovább »

65408cor

Ők gyógyítják az érszűkületet

A szakorvosok mellett a családorvos is felmérheti, érszűkületről van-e szó. Ezután kezdődhet az egyeztetés a kezelésről. Szakértőnk: Dr. Farkas Katalin belgyógyász, klinikai farmakológus, angiológus, hypertonológus, lipidológus, obezitológus Tovább »

174994_accessories

Ezek az érszűkület műtétei

Érszűkület esetén az érfestés és a műszeres vizsgálat elvégzését követően derül ki, pontosan milyen műtétet kell elvégezni. Szakértőnk: Dr. Farkas Katalin, belgyógyász, klinikai farmakológus, angiológus, hypertonológus, lipidológus, obezitológus Tovább »

snrhrtprblms

Érszűkület: Műtét helyett terápia

Súlyos, előrehaladott érszűkület esetében is eredményes lehet a műtét nélküli megoldás: ilyen az endovascularis terápia. Szakértőnk: Dr. Farkas Katalin, belgyógyász, klinikai farmakológus, angiológus, hypertonológus, lipidológus, obezitológus Tovább »

4.1.1

Így kezelhető az érszűkület

Életmódváltással is lassítható az érszűkület egészségromboló hatása, ám mindenképp orvosi konzultációt igényel a kezelése. Szakértőnk: Dr. Kolossváry Endre angiológus, hypertonológus, klinikai farmakológus Tovább »

Vakbél: lehet belőle daganat?

Vajon egy rosszul gyógyult, heges seb okozhat-e rákot? Dr. Borbényi Erika onkológus véleménye a videóban. Szakértőnk: Dr. Borbényi Erika, onkológus, holisztikus terapeuta, Hospice-orvos Tovább »

Depositphotos_14330681_l

Ezek a mellrák kezelésének lehetőségei

Az életkortól, a daganat méretétől és számos egyéb tényezőtől is függ, milyen kezelés javasolt a mellrák kezelésére. Szakértőnk: Dr. Borbényi Erika onkológus, holisztikus terapeuta, hospice-orvos Tovább »

174318_cutbytheline.jpg

Mellplasztika: reális elvárásunk legyen!

Mellplasztika előtt a legfontosabb tényező, hogy a páciensnek reális elvárásai legyenek a beavatkozással kapcsolatban. A mell formája és mérete dönti el, milyen lesz az implantátummal dúsított végeredmény. Szakértőnk: Dr. Krasznai Zsolt plasztikai sebész Tovább »

Scroll To Top