Címke: műtét

172660_nhl02.jpg

Jó tudni: ezek a kizáró okok a prosztata gyógyszeres kezelésében

Vannak olyan kizáró okok, melyek megakadályozzák a jóindulatú prosztata-megnagyobbodás gyógyszeres kezelését. Szédülés, allergia és májkárosodás esetén sajnos, más gyógymódot muszáj találni. Szakértőnk: Dr. Oroszi Tamás urológus HU/DUTT/0022/16 Az anyag jóváhagyásának dátuma: 2016.11.25. Az anyag felülvizsgálatának dátuma: 2017.10.25. Tovább »

172776_170984_sign.jpg

Így kezeld a BPH-t: van megoldás a prosztatabajra!

Lehet, hogy kellemetlen, de muszáj prosztatamegbetegedés esetén urológushoz fordulni. A gyógyszeres kezelés ilyenkor hatalmas segítséget nyújt a beteg számára. Szakértőnk: Dr. Bőde Imre urológus HU/DUTT/0022/16 Az anyag jóváhagyásának dátuma: 2016.11.25. Az anyag felülvizsgálatának dátuma: 2017.10.25. Tovább »

hat

Kóros görbület a háton: ez a teendő!

Fejlődési rendellenesség, rossz tartás is okozhat gerincferdülést. Megoldásai között gerinctorna, fűző és műtét is szerepel. Szakértőnk: Dr. Boross György ortopéd-, kéz- és baleseti sebész Tovább »

pnnbll

Focizhatsz-e újra térdszalagszakadás után?

Ha a műtét sikeres volt, és megtörtént az utókezelés, akkor bátran űzheted tovább kedvenc sportodat. Elvileg. A nagy kérdés az, hogy az utókezelés megfelelő volt-e. Szakértőnk: Dr. Boross György ortopéd- és kézsebész Tovább »

Esély az életre: Megműtik az arcnélküli fiút

Egy jószívű idegennek köszönhetően a hároméves Yahyát még az idén megműti egy neves sebész. Kép forrása: www.dailymail.com "Nem kísérletezgetünk. A célunk az, hogy ez a kisfiú esélyt kapjon a teljes életre" - nyilatkozta a decemberi műtétet végző ausztrál sebész, Tony Holmes, aki azzal szerzett hírnevet magának, hogy csapatával 2012-ben, egy 32 órás műtét során, sikeresen választotta szét a fejüknél összenőtt... Tovább »

65408cor

Ők gyógyítják az érszűkületet

A szakorvosok mellett a családorvos is felmérheti, érszűkületről van-e szó. Ezután kezdődhet az egyeztetés a kezelésről. Szakértőnk: Dr. Farkas Katalin belgyógyász, klinikai farmakológus, angiológus, hypertonológus, lipidológus, obezitológus Tovább »

174994_accessories

Ezek az érszűkület műtétei

Érszűkület esetén az érfestés és a műszeres vizsgálat elvégzését követően derül ki, pontosan milyen műtétet kell elvégezni. Szakértőnk: Dr. Farkas Katalin, belgyógyász, klinikai farmakológus, angiológus, hypertonológus, lipidológus, obezitológus Tovább »

Scroll To Top