Címke: libidócsökkenés

82967_nfnnbd.jpg

A szex halála – maszturbálás párkapcsolatban

Amennyiben a párkapcsolaton belül valamelyik fél rendszeresen végez önkielégítést és ritkábban szeretkezik partnerével, valószínű, hogy valami miatt macerásnak érzi a szexuális kapcsolatot. Ilyen esetben a partnerek nem egymásra figyelve, hanem egymás mellett élnek. Részlet a 2011. augusztus 17-i élő videorendelésből. Szakértőnk: Dr. Erős Erika, szexuál-medicina szakember (FECSM) Tovább »

Szexuális mélypont 10 év után: Miért szűnik meg az erotikus vonzalom?

Általános jelenség, hogy egy hosszú kapcsolatban szexuális térén előbb-utóbb hiányok alakulnak ki, vagyis ritkábbá válik a nemi élet. Dr. Erős Erika szexuálpszichiáter szerint ilyen esetben érdemes őszintén megbeszélni a problémákat, esetleg szakemberhez fordulni. Részlet a 2011. augusztus 17-i élő videorendelésből.Szakértőnk: Dr. Erős Erika, szexuál-medicina szakember (FECSM) Tovább »

Így kaphat újra lángra a kihűlt szexuális élet

Minden kapcsolatban eljön egy pont, amikor már kevéssé kívánjuk a párunkat. Ezen csak kellő empátiával, odaadással és őszinteséggel segíthető át a szerelem. Dr. Erős Erika tanácsai a mindennapok szürke és kielégületlen szexuális együttlétei ellen. Részlet a 2011. július 6-i élő videórendelésből.Szakértőnk: Dr. Erős Erika, szexuál-medicina szakember (FECSM) Tovább »

Férfihormon-hiány

A férfihormon-hiány sokkal lassabb lefolyású, mint a női menopauza, de komoly szexuális és testi tünetei lehetnek.Szakértőnk: Dr. Fekete Ferenc, urológus Tovább »

Scroll To Top