Címke: háziorvos

rear view of businesswoman with backplain in office

Vese- vagy derékfájdalom? Egyáltalán nem mindegy!

Nem mindegy, miből ered a derékfájdalom. A lumbágó kétoldali, vagyis szimmetrikus tünetekkel jár, míg a veseprobléma általában az egyik oldalon jelentkezik, és láz, hidegrázás vagy véres vizelet is társulhat hozzá.Szakértőnk: Dr. Héczey András háziorvos Tovább »

Hálapénz. Hogy is van ez? – Most tiszta víz kerül a pohárba

Dr. Héczey András háziorvos, most elmagyarázza, hogy pontosan mi is történt az új rendszer életbelépésével. A kártyapénz módosításáról, a hálapénz valódi meglétéről, arányáról világosítja fel a nézőt. Így néz ki pontosan a háziorvosi rendelés fizetési eloszlása. Szakértőnk: Dr. Héczey András, háziorvos Tovább »

Fogyás 42 évesen: megbízható módszer az orvostól

Azért nem ajánlatos este 6 után enni, mert a gyomor teljes kiürülése nagyjából négy óra, ha lefekszünk emésztés közben, a gyomor savtartalma visszaáramolhat a nyelőcsőbe. Részlet a 2012. március 6-i élő videorendelésből.Szakértőnk: Dr. Héczey András, háziorvos Tovább »

A szakértő válaszol: ezek a hízás okai

Ahhoz, hogy több energiát használjunk el, mint amennyit táplálék formájában beviszünk, bizony mozognunk kell! De hogy mit és hogyan, az a videónkból kiderül. Részlet a 2012. március 6-i élő videorendelésből.Szakértőnk: Dr. Héczey András, háziorvos Tovább »

Scroll To Top