Címke: hangulatváltozás

leszbikus

Fiús lányok anyaszemmel: “Kicsim, te leszbikus vagy?”

Divatok és trendek jönnek és mennek, és szülőként valóban nehéz a gyerekek folyamatosan változó szokásrendszerét követni. De mi a teendő, ha a gyermekünk szexualitása lesz kérdéses? Hol a határ, ami után egy anya már nem avatkozhat be? Szakértőnk: Dr. Erős Erika, szexuál-medicina szakember (FECSM) Tovább »

Személyiségváltozás: Agydaganat is okozhatja!

Sajnos az agydaganat személyiségváltozást okozhat, előfordulhat, hogy valakinél gyakoriak a dührohamok, míg korábban ez nem volt jellemző a betegre, állítja Dr. Budai Erika fájdalom specialista. Részlet a 2010. november 3-i élő videorendelésből.Szakértőnk: Dr. Budai Erika , aneszteziológus, fájdalomspecialista Tovább »

Megkavart hormonháztartás – a rákkezelés kellemetlen utóhatása

Emlődaganat és prosztatadaganat kezelése során előfordulhat, hogy az orvosok hormongátló kezelést javasolnak,aminek a lényege, hogy legátolja a hormonok képződését. Ilyen esetben számolni kell a hormonmegvonásos tünetekkel, nők esetében ez hasonló a klimaxos tünetekhez. Dr. Borbényi Erika onkológus most elmondja, hogyan lehet átvészelni a legkönnyebben ezeket a kellemetlen tüneteket. Részlet a 2010. szeptember 29-i élő videorendelésből.Szakértőnk: Dr. Borbényi Erika, onkológus, holisztikus... Tovább »

Férfihormon-hiány

A férfihormon-hiány sokkal lassabb lefolyású, mint a női menopauza, de komoly szexuális és testi tünetei lehetnek.Szakértőnk: Dr. Fekete Ferenc, urológus Tovább »

Scroll To Top