Címke: gyümölcs

A legegyoldalúbb diéta: valóban hatékony a káposztaleves-kúra?

Louis de Funes egyik népszerű filmjében két agg gall egy földönkívüli segítségével különös gasztronómiai vállalkozásba fog - azt azonban, hogy káposztaleves segítségével fogyni is lehet, talán még ők sem hinnék! Valóban hathat-e a káposztaleves-kúra?Szakértőnk: Dadda Noémi dietetikus Tovább »

101503_mhh1861.jpg

A hazai gyümölcsök egészségesebbek

Gyakran hallani, hogy fogyasszunk sok gyümölcsöt, mert ezzel nagyban hozzájárulhatunk az egészségünkhöz. Kiderült azonban, hogy egyáltalán nem mindegy, milyen gyümölcsöt választunk a piacon vagy a supermarketekben. Manapság egyre divatosabbak a gyümölcsös diéták, vagy éppen a gyümölcsökkel kiegészített fogyókúrás tippek, hiszen a vitaminpótlás ezekben az esetekben még fontosabb, mint általában. Azt gondolnánk, hogy nagyon egyszerű dolgunk van, hiszen elmegyünk a piacra,... Tovább »

98599_bbybrstfdng.jpg

Gyümölcs és anyatej: kockázatos kombináció?

A szoptató édesanya szinte bármilyen gyümölcsöt fogyaszthat - kivéve, ha valamelyik tápanyag az anyatejbe jutva allergiát vált ki a babánál. De ez nagyon ritkán fordul elő. Szakértőnk: Prof. Dr. Arató András gyermekgyógyász, gyermek-gasztroenterológus Tovább »

Scroll To Top