Címke: felnőttkori betegségek

Figyelem, az orrfújás akár káros is lehet!

A helyes orrfújás nagyon fontos, máskülönben ez a művelet akár többet árthat, mint amennyit használ. Csakhogy még a felnőttek nagy része sem tud helyesen orrot fújni. Ilyen esetben az orrspray a leghatékonyabb. Szakértőnk: Dr. Héczey András háziorvos Tovább »

Győrfi Pál: Az infarktusban a tehetetlenség a legrosszabb

Egy infarktushoz, egy agyvérzéshez hosszú, egészségtelen út vezet, ezért nagyon fontos az, hogy megpróbáljunk egészségesen élni, állítja Győrfi Pál, az Egészség-díj fővédnöke, az Országos Mentőszolgálat Pr és kommunikációs igazgatója. Szakértőnk: Győrfi Pál, Országos Mentőszolgálat kommunikációs és PR igazgató Tovább »

Győrfi Pál: Az egészségügyben dolgozók is mutassanak példát!

Győrfi Pál az Egészség-díj fővédnöke, az Országos Mentőszolgálat Pr és kommunikációs igazgatója szerint fontos, hogy a egészségügyben dolgozók jó állapotban legyenek, hiszen így hatékonyabban tudnak segíteni a betegeken.Szakértőnk: Győrfi Pál, Országos Mentőszolgálat kommunikációs és PR igazgató Tovább »

Győrfi Pál: Radikálisan változtatni akartam az életemen!

Győrfi Pál az Egészség-díj fővédnöke, az Országos Mentőszolgálat Pr és kommunikációs igazgatója szerint az egészséges élethez nem kell sokat tenni. A titok az életmódváltásban rejlik: az egészséges élethez hozzátartozik a rendszeres mozgás, a tudatos táplálkozás, emellett pedig érdemes mellőzni a dohányzást és kerülni a túlzott alkoholfogyasztást. Szakértőnk: Győrfi Pál, Országos Mentőszolgálat kommunikációs és PR igazgató Tovább »

A csokitól nem leszünk cukorbetegek!

A sok édességtől nem alakulhat ki cukorbetegség, azonban az ezzel megszerzett túlsúly miatt már igen. Amennyiben valaki nagyon édesszájú, törekedjen arra, hogy a bevitt kalóriákat "lemozogja" magáról. Szakértőnk: Dr. Héczey András háziorvos Tovább »

Scroll To Top