Címke: dr

menedzserbetegseg

Szer a rohanó világ betegségei ellen

Egyre kevesebb az olyan munkahely, ahol nem kell pörögni, nincs hajtás. Az úgynevezett menedzserbetegségek már nem csupán a vezetőket fenyegetik, ugyanis alapvető elvárás már minden munkavállalótól, hogy maximális fordulatszámon végezze a munkáját. Ebben a világban a stressz nem ritka látogató, hanem állandó "vendég"! Szakértőnk: Dr. Sebő Zsuzsanna gyermekgyógyász-homeopata Tovább »

osz_ok

Köhögés: az ősz hozadéka?

A hideg idővel együtt érkeznek a betegségek is. A legtöbb köhögéssel jár, és rendkívül zavaró tud lenni. Ha száraz, ha váladékos: biztos lehetsz benne, hogy találsz rá homeopátiás megoldást. Szakértőnk: Dr. Sebő Zsuzsanna gyermekgyógyász, homeopata, a Komplementer Medicina Szakmai Kollégium tagja Tovább »

18283

Így fuss ősszel rendszeresen!

Szuper dolog a futás, általában egészséges is, de nem mindegy, hol, mikor, miben és hogyan űzöd. Csak néhány dolog, amit észben kell tartanod: fokozatosság, a lehető legjobb, vagyis ízületeket nem túlterhelő útfelület-borítás, és (különösen, amikor beköszönt a hideg) megfelelő öltözék.Szakértőnk: Dr. Boross György ortopéd-, kéz- és baleseti sebész Tovább »

JV078_350A1

Kóros-e a térdroppanás?

Előfordul, hogy akkor is ropog a térded, ha nem terheled a lábadat. Vajon kóros jelenségről van szó? Folytonos térdroppanás esetén ennek megállapítására célszerű elmenni az ortopéd szakorvoshoz. Szakértőnk: Dr. Boross György ortopéd-, kéz- és baleseti sebész Tovább »

anklemassage

Magas sarkú cipő: ezért tilos állandóan hordani!

A magas sarkú cipőkben olyan rendellenes tartásba kényszerül a láb, ami túlterhelést jelent a bokaízületnek. Ez dagadást válthat ki, később pedig bütyök is kialakulhat miatta. Szakértőnk: Dr. Boross György ortopéd-, kéz- és baleseti sebész Tovább »

Scroll To Top