Címke: Dr. Várady Hortenzia

64607cor

Természetes megoldások a torokfájás kezelésére

A szoptatós anya torokgyulladása nem fertőzi meg a babát, mert az anyatejben található immunglobulin megvédi őt a fertőzéstől. Az anya panaszait komplex homeopátiás kezeléssel lehet enyhíteni. Nagyon fáj a torkom, nem folyik az orrom és nem köhögök. Milyen homeopátiás szert ajánl? Van egy kéthónapos kisbabám is, ez ránézve lehet fertőző? Ha igen, akkor neki mit adhatok? Hát kedves Szaaza! A... Tovább »

71649_prstt01.jpg

Homeopátia – amikor baj van a prosztatával

A férfiak egy részénél 50 éves kor felett a prosztata megnagyobbodása különböző vizelési zavarokat okozhat. A férfiak egy részénél 50 éves kor felett a prosztata megnagyobbodása különböző vizelési zavarokat okozhat – gyakori éjszakai vizelet, nehezen meginduló vizelet, vizeléskor fájdalom jelentkezése stb. Tekintettel arra, hogy ilyen tüneteket a prosztata rosszindulatú betegsége is okozhat, ezért az urológiai szakvizsgálat elengedhetetlen. A jóindulatú prosztatanagyobbodás... Tovább »

71645_adjusting.jpg

Merevedési zavarok – van “gyengéd” megoldás?

A merevedés, az orgazmus és a magömlés reflexek – de nem automata módon működő reflexek. Gondolataink és érzéseink, a társadalmi kötöttségek és a teljesítménykényszer befolyásolják ezeket az érzékeny területeket. A probléma pszichés hátteréről számos könyvet írtak. Ebben a cikkben azt szeretnénk megmutatni, hogy létezik homeopátiás segítség a férfiak szexuális problémáira. Az aktustól való félelem Okozhatja a megfelelő ismeretek hiánya, félelem... Tovább »

71641_tltrllrc.jpg

Hólyaghurut, felfázás homeopátiás gyógyítása

Női problémának nevezik általában a visszatérő felfázást, hólyaghurutot. Oka egyszerű, a nők húgycsöve rövidebb, mint a férfiaké, így a kórokozók könnyebben utat találnak a hólyag és a vese felé. A felfázás a tünetek szerint jól kezelhető homeopátiával. Az alábbiakban a leggyakrabban alkalmazott homeopátiás szereket, és a rájuk jellemző tünetegyüttest soroltuk fel: Dulcamara A panaszok nedves időben, vagy hideg hatására kezdődnek,... Tovább »

71637_bbnbck.jpg

Ha késlekedik a baba – hogyan segíthet a homeopátia?

A meddőség szerte a világban számtalan elkeseredett családot sújt. Európában a párok 12-16%-a meddő, Magyarországon szerény becslések szerint is 100-150 ezer családot érint ez a probléma. A nő életét az első menstruációtól a menopauzáig 35-40 éven keresztül ciklusos változások kísérik végig, melyek legfőbb jellemzője a szokásos esetben 28 naponta jelentkező, 4-5 napig tartó méhűri vérzés. Ezeket a változásokat egymással szoros... Tovább »

68384_sprng.jpg

Tavaszi vaspótlás mindenkinek

Vas nélkül az oxigén nem lenne képes eljutni a sejtekhez, vagyis a vas kellő mennyiségű jelenléte esszenciális. A vas túlnyomó része fehérjeszerkezetekhez kötődik, leginkább a haemoglobin és a myoglobin molekulák formájában, A haemoglobin a vérben, a vörösvértestekben található óriásmolekula, amely az oxigén és a szén-dioxid szállítás túlnyomó részét végzi, a myoglobin az izomban található. A vas esszenciális mikroelem, vagyis szervezetünk... Tovább »

68382_prgrrblly.jpg

Vaspótlás kismamáknak

A mama és a baba kapcsolata olyan, hogy a baba mindent megkap a fejlődéshez, akár az anya kárára is. A várandósság alatt a vashiány általános probléma, először erre térnénk ki bővebben. A mama és a baba kapcsolata olyan, hogy a baba mindent megkap a fejlődéshez, akár az anya kárára is. A szervezet gondoskodik erről, a vasfelszívódás 20-szor nagyobb, mint normális... Tovább »

66078_hmshp.jpg

Milyen szer a homeopátiás szer?

Sajtóközlemény a Boiron Hungária Kft. és a Dr. Pethner Budapest Kft. közös közleménye Magyarországon a Dr. Peithner Budapest Kft. (HEEL és DHU készítmények forgalmazója) és a Boiron Hungária Kft. által forgalmazott homeopátiás komplex készítmények az Országos Gyógyszerészeti Intézet (OGYI) által regisztrált és törzskönyvezett gyógyszerek. Egy készítmény akkor regisztrálható homeopátiás gyógyszerként, ha megfelel az európai gyógyszerkönyvben lefektetett, a homeopátiás gyógyszer fogalmát... Tovább »

0012

Gyors győzelem a nátha felett? Így is lehetséges!

Már megint itt a nátha? A vizes orrfolyással, orrdugulással járó, kellemetlen állapotot többféle tünetegyüttes is jellemezheti, a homeopátia pedig a tüneteknek megfelelő hatóanyagokkal segítheti a mielőbbi gyógyulást. Szakértőnk: Dr. Várady Hortenzia homeopata orvos Tovább »

Homeopátia szülés előtt: Eddig eszedbe ne jusson alkalmazni!

36. betöltött hét előtt semmilyen szüléskönnyítő szert nem célszerű szedni, mivel nem célszerű a méhszáj állapotának korai befolyásolása. Részlet a 2011. január 31-i élő adásból. Tisztelt Doktornő! 34 hetes kismama vagyok. Kolléganőim látogatásuk alkalmával hoztak ajándékba homeopátiás szereket, mondván ezek a könnyebb szülést segítik. Tisztában vagyok vele, hogy jók a készítmények, viszont nem szeretném felelőtlenül szedni, ezért kérem a segítségét... Tovább »

Scroll To Top