Címke: Dr. Szlávik János

6 MjAxMC0wMTc0LmpwZw==

Hatékonyak-e a vitaminok az influenzával szemben?

Influenza: vannak, akik hajlamosabbak erre a betegségre, vannak, akik kevésbé, de az évről évre beköszöntő influenzaszezon idején mindenkiben újra és újra felmerülhet a kérdés: elegendő C-vitamint szedni az influenza ellen? Vagy csak az oltás segíthet?Szakértőnk: Dr. Szlávik János infektológus Tovább »

Friends travel concept with hands and sunset sea

Így mentheti meg a nyaralást a kézfertőtlenítő

A drogériákban kapható kézfertőtlenítő nagyon hasznos utazáskor, de otthoni mindennapos használatra is. Elpusztítja az olyan kórokozókat, mint például a szalmonella, a coli, de akár az influenza, amelyek egy nyaralást teljesen tönkretehetnek. Szakértőnk: Dr. Szlávik János infektológus Tovább »

174249_1173541_50248311.jpg

Várandósság: maradjon a macska?

Ártalmatlan négylábú kedvencünk komoly egészségügyi károkat okozhat a várandósságunk ideje alatt. Ritkán a babánkat is veszélybe sodorhatja.Szakértőnk: Dr. Szlávik János, infektológus Tovább »

169428_a.jpg

Rettenetes adatok: Az AIDS-robbanás küszöbén állunk!

Majdnem a duplájára nőtt alig egy év alatt az AIDS-betegek száma: szakértőnk a szűrés és felvilágosítás hiányát és a fiatalok nemtörődömségét okolja. Szomorú adatok, tehetetlen szakemberek: rettenetes mértékben fertőz hazánkban a HIV. A napvilágot látott információk tanúsága szerint a tavalyi év adatai leginkább egy gyászjelentésre hajaznak: míg 2007-ben még 119, 2012-ben már 219 új HIV-fertőzöttet vettek nyilvántartásba. A friss fertőzöttek között legnagyobb... Tovább »

Scroll To Top