Címke: Dr. Novák Zoltán

Mióma ? tényleg csak a méheltávolítás a megoldás?

Ha nem szeretné eltávolítani a méhét és nem okoz panaszt a mióma, nem növekedik és a rákszűrési eredmények megnyugtatóak, akkor nem kell kivenni a méhet. Részlet a 2012. június 28-i élő videórendelésből.Szakértőnk: Dr. Novák Zoltán, szülész-nőgyógyász Tovább »

Ritka jelenség, de előfordul: idő előtti petefészek leállás

Fiatalon változó kor ? Elveszíteni nőiességet, szeretne még nő lenni Meg kell állapítani, hogy a petefészkek működnek-e. Több okozója is lehet az idő előtti menstruáció leállásnak. Részlet a 2012. június 28-i élő videórendelésből.Szakértőnk: Dr. Novák Zoltán, szülész-nőgyógyász Tovább »

A méhre mennek – miómák és polipok

Egy korai terhesség elhalást, a természet normális szelekciójának kell felfogni. Azért történik, hogy ne szülessen beteg gyermek. Részlet a 2012. június 28-i élő videórendelésből.Szakértőnk: Dr. Novák Zoltán, szülész-nőgyógyász Tovább »

Mióma – Méret, ami alatt nem érdemes műteni

A mai orvostudomány korlátozza a sebészeti beavatkozásokat, olyan esetekre, amelyeknél valóban elkerülhetetlen. Attól is függ, hogy szükséges-e a műtéti beavatkozás, ha panaszokat okoz a mióma. Részlet a 2012. június 28-i élő videórendelésből.Szakértőnk: Dr. Novák Zoltán, szülész-nőgyógyász Tovább »

Nem kívánt terhesség ellen injekcióval?

Műtéti úton, vagy szájon át bevehető gyógyszerrel lehet a nem kívánt terhességbe beavatkozni. Minél gyorsabban kell felkeresni egy nőgyógyászt, mert az időfaktor nagyon fontos ebben az esetben. Részlet a 2012. június 28-i élő videórendelésből.Szakértőnk: Dr. Novák Zoltán, szülész-nőgyógyász Tovább »

Rossz citológiai eredmény terhesség közben – Nagy a baj?

Általában ugyan azt javasolják mint a nem terheseknél, de nem csak a műtéti beavatkozás az egyetlen módszer. A méhszáj eltávolítás az esetek többségében felesleges beavatkozás, amellyel kockáztatja a terhességét és a koraszülés esélyét. Részlet a 2012. június 28-i élő videórendelésből.Szakértőnk: Dr. Novák Zoltán, szülész-nőgyógyász Tovább »

Scroll To Top