Címke: Dr. Borbényi Erika

Depositphotos_14330681_l

Ezek a mellrák kezelésének lehetőségei

Az életkortól, a daganat méretétől és számos egyéb tényezőtől is függ, milyen kezelés javasolt a mellrák kezelésére. Szakértőnk: Dr. Borbényi Erika onkológus, holisztikus terapeuta, Hospice-orvos Tovább »

174393_18308.jpg

Valóban növeli az elhízás a rák veszélyét?

A daganatok jelentős részénél rizikófaktor az elhízás, éppen ezért érdemes odafigyelni a megfelelő testsúly kialakítására és megtartására. Szakértőnk: Dr. Borbényi Erika onkológus, holisztikus terapeuta, Hospice-orvos Tovább »

Bajos gének: örökölhető-e az emlőrák?

Ha felmenőinknek daganattal kellett megküzdeniük, akkor érdemes nekünk is résen lennünk, hiszen a rákos megbetegedésre való hajlam öröklődhet.Szakértőnk: Dr. Borbényi Erika onkológus, holisztikus terapeuta, hospice-orvos Tovább »

Segíthet-e a diéta a rák megelőzésében?

A nagymama tanácsaival, diétával küzdhetünk legeredményesebben a rák kialakulása ellen. A házi praktikák alkalmazása és pár okos szabály betartása nagyon fontos lehet! Szakértőnk: Dr. Borbényi Erika onkológus, holisztikus terapeuta, Hospice-orvos Tovább »

Gyilkosod is lehet a kezeletlen reflux

A daganatképződés egyik legismertebb oka a folyamatos kémiai irritáció. Épp ezért veszélyes korunk népbetegsége: a reflux.Szakértőnk: Dr. Borbényi Erika onkológus, holisztikus terapeuta, Hospice-orvos Tovább »

Nincs mese: Minden szervedet veszélyezteti a rák

Nincs olyan szervünk, amit ne támadhatna meg az egyik legalattomosabb betegség. Sőt, egyes szerveink fokozottabb veszélynek vannak kitéve, mint a többi.Szakértőnk: Dr. Borbényi Erika, onkológus, holisztikus terapeuta, Hospice-orvos Tovább »

Lehet a képzelőerő hatékony fegyver a daganat ellen?

Egyes rákos betegek nem hajlandók tudomást venni a bajról. Pedig a rák nem válogat, a tumor legyőzésekor pedig a legkevésbé sem lehet válasz a "nem akarom". Olykor az is segíthet, ha csak elképzeljük a gyógyulást: ezt jelenti a Simonton-terápia.Szakértőnk: Dr. Borbényi Erika onkológus, holisztikus terapeuta, hospice-orvos Tovább »

Tévhit, hogy a rák fertőz

Ideje kiverni a fejekből az általános tévhitet: a rák nem fertőző betegség. Tény viszont, hogy bizonyos fertőzések hajlamossá tehetnek a daganatok kialakulására! Szakértőnk: Dr. Borbényi Erika onkológus, holisztikus terapeuta, hospice-orvos Tovább »

Öl, butít: így nyit kaput a ráknak az alkohol

Kis mennyiségben orvosság, szokás mondani - de vajon mennyire lehet gyógyír az alkohol? Ami tény: a rákos sejtek burjánzását bizonyos esetekben nagyban elősegíti a túlzott szeszfogyasztás. Szakértőnk: Dr. Borbényi Erika onkológus, holisztikus terapeuta, hospice-orvos Tovább »

Scroll To Top