Címke: dietetikus

karacsonyi_menu

Kímélő tippek a karácsonyi menühöz

Pulykát, csirkét, vagy halat? Esetleg disznótorost vagy töltött káposztát? A hangsúly az ünnepek alatt is a mértékletességre kerüljön! Szakértőnk tanácsa a beigli-időszakra. Szakértőnk: Tarnai Irén dietetikus Tovább »

166869_867877_21754116.jpg

3 diétás tipp, hogy megtarthasd az újévi fogadalmad

Új év, új fogadalmak: ha az akarat vasból lenne, a ledobott kilók és a kibontatlan cigarettásdobozok halomban állnának az újrahasznosítható szemétgyűjtőhelyek megfelelő rekeszeiben. De az akarat, az legtöbbször sajnos nincs vasból – vagy ha igen, akkor berozsdásodott. Íme három jótanács, hogy a nagy lendülettel meghozott fogadalom ne maradjon betartatlan! Ha már túl vagyunk az elhatározáson, és szembetaláljunk magunkat a kihívással,... Tovább »

165265_frkmtr.jpg

Top 3 egészséges fogyókúrás tipp a dietetikustól

Itt a tél, a szervezet harcol a hideg ellen, egyre nehezebb leadni a ránk ragadt kilókat. De ne ess kétségbe, van megoldás! Sztárdiétáktól hemzseg az internet, amik nagy fogyást ígérnek, de ezek általában többet ártanak a szervezetnek, mint használnak. Hiszen a leadott kilók, nem csak visszajönnek, de hozzák magukkal a „társaikat” is. Ennek most vége lehet örökre. Dadda Noémi, dietetikus... Tovább »

Scroll To Top