Címke: daganat

Vakbél: lehet belőle daganat?

Vajon egy rosszul gyógyult, heges seb okozhat-e rákot? Dr. Borbényi Erika onkológus véleménye a videóban. Szakértőnk: Dr. Borbényi Erika, onkológus, holisztikus terapeuta, Hospice-orvos Tovább »

Depositphotos_14330681_l

Ezek a mellrák kezelésének lehetőségei

Az életkortól, a daganat méretétől és számos egyéb tényezőtől is függ, milyen kezelés javasolt a mellrák kezelésére. Szakértőnk: Dr. Borbényi Erika onkológus, holisztikus terapeuta, hospice-orvos Tovább »

Daganatok: tiltólistán a cukorfogyasztás?

A cukorfogyasztás nemcsak elhízást okozhat, hanem a daganatok kialakulását is segíti, már csak ezért is érdemes mérsékelni a finomított szénhidrátok bevitelét.Szakértőnk: Dr. Borbényi Erika onkológus, holisztikus terapeuta, hospice-orvos Tovább »

174393_18308.jpg

Valóban növeli az elhízás a rák veszélyét?

A daganatok jelentős részénél rizikófaktor az elhízás, éppen ezért érdemes odafigyelni a megfelelő testsúly kialakítására és megtartására. Szakértőnk: Dr. Borbényi Erika onkológus, holisztikus terapeuta, Hospice-orvos Tovább »

Bajos gének: örökölhető-e az emlőrák?

Ha felmenőinknek daganattal kellett megküzdeniük, akkor érdemes nekünk is résen lennünk, hiszen a rákos megbetegedésre való hajlam öröklődhet.Szakértőnk: Dr. Borbényi Erika onkológus, holisztikus terapeuta, hospice-orvos Tovább »

Gyógygomba: Jó a daganatra?

A gyógygombák áldásos hatásáról már sokat hallhattunk. Vajon a daganatok ellen is jók?Szakértőnk: Dr. Borbényi Erika, onkológus, holisztikus terapeuta, Hospice-orvos Tovább »

Rákmegelőzés zöldségekkel – lehetséges?

Heti egy adag brokkolival máris tettünk valamit a rákmegelőzés érdekében, hiszen ez a zöldség olyan anyagot tartalmaz, ami segít a szervezet méregtelenítésében. Szakértőnk: Dr. Borbényi Erika onkológus, holisztikus terapeuta, Hospice-orvos Tovább »

Scroll To Top