Címke: betegség

172776_170984_sign.jpg

Így kezeld a BPH-t: van megoldás a prosztatabajra!

Lehet, hogy kellemetlen, de muszáj prosztatamegbetegedés esetén urológushoz fordulni. A gyógyszeres kezelés ilyenkor hatalmas segítséget nyújt a beteg számára. Szakértőnk: Dr. Bőde Imre urológus HU/DUTT/0022/16 Az anyag jóváhagyásának dátuma: 2016.11.25. Az anyag felülvizsgálatának dátuma: 2017.10.25. Tovább »

allfam

Ha támad az allergia, segíthet az izopátiás kezelés

A hagyományos gyógyászatban is alkalmazzák a deszenzibilizálás módszerét: allergia esetén a beteg azt a szert kapja gyógyszerként, amelyre allergiás - igaz, rendkívül nagy hígításban. Szakértőnk: Dr. Sebő Zsuzsanna gyermekgyógyász, homeopata, a Komplementer Medicina Szakmai Kollégium tagja Tovább »

176005_skizofrenia

Szkizofrénia: a kis sikereknek is örülni kell

Nincs olyan egzakt skála, amin mérni lehetne a terápia eredményességét, ezért a kis dolgoknak is örülni kell. Ezekről beszél bővebben videónkban a fővárosi Szent János Kórház osztályvezető főorvosa. Szakértőnk: Prof. Dr. Kurimay Tamás pszichiáter, pszichoterapeuta, addiktológus Tovább »

176007_skizo1

Szkizofrénia: a türelem a legfontosabb

Nem akar, csak nehezebben tud! Ezért kell türelmesnek lenni a szkizofrén betegekkel - mondja a fővárosi Szent János Kórház osztályvezető főorvosa. Szakértőnk: Prof. Dr. Kurimay Tamás pszichiáter, pszichoterapeuta, addiktológus Tovább »

Scroll To Top