Címke: betegség

176005_skizofrenia

Szkizofrénia: a kis sikereknek is örülni kell

Nincs olyan egzakt skála, amin mérni lehetne a terápia eredményességét, ezért a kis dolgoknak is örülni kell. Ezekről beszél bővebben videónkban a fővárosi Szent János Kórház osztályvezető főorvosa. Szakértőnk: Prof. Dr. Kurimay Tamás pszichiáter, pszichoterapeuta, addiktológus Tovább »

176007_skizo1

Szkizofrénia: a türelem a legfontosabb

Nem akar, csak nehezebben tud! Ezért kell türelmesnek lenni a szkizofrén betegekkel - mondja a fővárosi Szent János Kórház osztályvezető főorvosa. Szakértőnk: Prof. Dr. Kurimay Tamás pszichiáter, pszichoterapeuta, addiktológus Tovább »

176009_27836_771366119_big

Szkizofrénia: ezért fontos a család bevonása

Egy kívülállónak nehéz megértenie a szkizofréniával járó viselkedészavarokat, ezért döntő fontosságú a hozzátartozók bevonása a terápiába - mondja  a fővárosi Szent János Kórház osztályvezető főorvosa. Szakértőnk: Prof. Dr. Kurimay Tamás pszichiáter, pszichoterapeuta, addiktológus Tovább »

176033_smoking_marijuana_weed_flickr_cagrimmett

Ezért se drogozz! szkizofrén lehetsz tőle!

Fiatal korban drogozás hatására is jelentkezhetnek a szkizofrénia tünetei. Hogy pontosan mire kell figyelni, azt a fővárosi Szent János Kórház osztályvezető főorvosa mondja el videónkban. Szakértőnk: Prof. Dr. Kurimay Tamás pszichiáter, pszichoterapeuta, addiktológus Tovább »

176011_201101242

Mi a szkizofrénia? Majdnem biztosan rosszul tudod!

Ha feltennénk a kérdést, hogy mi a szkizofrénia, 10-ből 9 ember rosszul válaszolná meg. A fővárosi Szent János Kórház osztályvezető főorvosa videónkban elmondja az igazságot, amit erről a betegségről tudni kell. Szakértőnk: Prof. Dr. Kurimay Tamás pszichiáter, pszichoterapeuta, addiktológus Tovább »

176013_magany

Ezt nevezik szkizofréniának az orvosok

Téves kép él a hétköznapi emberekben a szkizofréniáról. Rendkívül hétköznapi tünetekkel jelentkezik. A fővárosi Szent János Kórház osztályvezető főorvosa önt tiszta vizet a pohárba. Szakértőnk: Prof. Dr. Kurimay Tamás pszichiáter, pszichoterapeuta, addiktológus Tovább »

Scroll To Top