A mellben észlelt fájdalmat mindenképpen komolyan kell venni, mert akár daganatot is jelezhet, de akár az is elképzelhető, hogy valamilyen más probléma áll a háttérben. Dr. Borbényi Erika onkológus szerint mindenképpen érdemes szakorvost felkeresni a problémával. Részlet a 2010. szeptember 28-i élő videorendelésből.

Szakértőnk: Dr. Borbényi Erika, onkológus, holisztikus terapeuta, Hospice-orvos

 • Meglepő felfedezés: Eperrel a rák ellen!

  Meglepő felfedezés: Eperrel a rák ellen!

  Kínában egy hihetetlen felfedezést tettek. A rákot megelőző állapotban epret etettek emberekkel, ezzel pedig visszaszorították a nyelőcsőrák kialakulását. Szövettani bizonyítékok is vannak rá! Részlet a 2011. május 17-i élő adásból.... Tovább »
 • Hányinger kemoterápia idején? Ez a teendő

  Hányinger kemoterápia idején? Ez a teendő

  A kemoterápia után jelentkező görcsös hányinger, hányás csillapítása nem csak a rosszullét miatt fontos, hanem azért is mert a beteg kiszáradhat. A folyadék mellett pótolni kell az elveszített ásványi anyagokat... Tovább »
 • Így készüljön kemoterápiás kezelésre

  Így készüljön kemoterápiás kezelésre

  A daganatos betegségek gyógyításának szerves része a kemoterápia, a legtöbb esetben ez elkerülhetetlen. Részlet a 2009. augusztus 4-i élő adásból. Szakértőnk: Dr. Borbényi Erika, onkológus, holisztikus terapeuta, Hospice-orvos Tovább »
Scroll To Top