HIRDETÉS

Készülj a nyári fertőzések ellen, hogy tényleg jó buli legyen a fesztivál!

A nyárral együtt megérkezett a nyári fertőzések ideje is: aki nem figyel, könnyen megbetegedhet egy alattomos fesztiválbetegség miatt.

Miről szól egy igazi fesztivál? Muzsika, mulatság, barátok, szeretet - de olykor-olykor előfordulhat, hogy bajba kerülünk. A fertőzések lesben állnak  és olyan helyen, ahol a fertőtlenítési lehetőség nem mindig áll rendelkezésre, sosem lehetünk szász százalékig biztonságban. Hangvesztés, láz, rettenetes nátha: szakértőnk most elmondja, mire érdemes ügyelni!

A fesztiválok időszakában az egyszeri mulatozó hajlamos elfeledkezni a kötelező higiéniás szabályokról. Mire kell ügyelni? Mik a kötelező kellékek? Fontos kérdések, ám amikor egy strandparti kapujában állunk, még a legalapvetőbb fertőzésmentességről sem mindig egyszerű gondoskodni.

Amikor elégtelen a fürdési lehetőség, és közös a WC is, bizony könnyen betolakodhatnak a szervezetünkbe hívatlan "vendégek". A fesztiválok legnagyobb problémáját az elégtelen higiéniés körülmények jelentik, minek következtében egyszer csak azt vesszük észre, hogy viszketünk, hogy csikar a hasunk, vagy épp gombafertőzéstől pirosodik a bőrünk.

Persze van, amikor maga a mulatság okozza a legnagyobb problémát. A túlevés, a túlivás, a folyamatos alkoholfogyasztás, a gyorskaják mind-mind komoly veszélyt jelentenek: a szervezet számára hatalmas kihívás lehet a féktelen duhajság! A fokozott alkoholfogyasztás eleve dehidratáltságot okoz, a zsíros ételekkel pedig a gyomrunkat tesszük próbára. A szervezetünkbe jutó mérgek komoly károsodást is okozhatnak - szakértőnk ijesztő tényekkel szolgál.

 Ahhoz, hogy jól érezhessük magunkat, az egészségünknek is meg kell maradnia. Erről se feledkezzünk meg, miközben jól szórakozunk, hiszen csak így lehet valóban felhőtlen a nyarunk!
  • Keresési találatok
  • Cimke

Hasmenés